Profi gömbgrill a Kamado Joe-tól

Ha egy kisebb, de könnyen és sokoldalúan használható grillt keresel, ami rengeteg élménnyel és finom étellel ajándékoz majd meg, akkor nézd meg a Kamado Joe újdonságát! A Kettle Joe autentikus ízeket kínál kompakt méretben!


A Kamado Joe kerámia grill újdonsága a 22"-es sütőfelületű Kettle Joe, ami kicsi, mozgékony és rendkívül hatékony, amikor grillezésről van szó! Megjelenése szemet gyönyörködtető, felépítése pedig praktikusságot sugároz. A grill tartószerkezete stabil és a kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható, ráadásul a grill teste alatt egy polc is helyet kapott, melyre kényelmesen pakolhatsz.

Ehhez jön a két kihajtható oldalpolc, ami egyszerűbbé teszi az ételek előkészítését, az eszközök tárolását és a tálalást is. A legtöbb gömbgrilltől eltérően a Kettle Joe-nál a tető a grillhez rögzített, így nem kell levenni, hogy aztán ne tudd hova tenni, elég csak felhajtani és máris hozzáférsz a rácshoz.

A maximális teljesítmény érdekében a grill anyaga továbbra is hőtartásban jeleskedő kerámia, ami már egy egészen kis faszénnel is hosszú sütésre képes. De a grill igazi nagy dobása a kétrétegű Divide & Conquer rendszer, ami rendkívül változatos elkészítési módokat tesz lehetővé, és a hiperbolikus sloroller, ami tökéletesíti a grillen belüli légáramlást és egyenletesebb hőtartást eredményez.

Ezek együttesen egy kiváló, könnyen és örömmel használható, de kellően sokoldalú grillt adnak ki, amit kár lenne kihagynod! A Kettle Joe Red akár második grillnek is kiváló, ha szeretsz kísérletezni, füstös aromákkal gazdagított tűzön sült ételeket enni és biztonságosan grillezni szabad idődben.