Tároló asztal Kamado grillhez

A faszenes Kamado grilledet egy teljes értékű mozgó konyhává változtathatod az OFYR Kamado asztallal, ami rengeteg rakodó-, tálaló- és munkafelületet tartogat. Látványos kiegészítő, ami magára vonja a figyelmet és rendkívül hasznos is!


Az OFYR Kamado Table Pro Black egy stabil, de a kerekei miatt könnyen mozgatható alapot ad a Kamado grillnek, amit stabilan beültethetsz a szélre. A tálalóasztalnak minden látványkonyhában ott a helye, magas minőségű anyagai és elegáns kivitelezése esztétikai és gyakorlati szinten is új magasságokba repíti majd a Kamado grillt.

A grill mellett egy jó nagy terület marad a munkára, a pult alatt pedig bőven van hely az élelmiszerek, az eszközök és a faszén tárolására is. Az asztal és a grill tényleg egy teljes értékű mozgó konyhát alkot, ami otthon vagy a nyaralóban, de akár egy étteremben vagy éppen egy fesztiválon is megállja a helyét.

Az asztalba tökéletesen belefér a Kamado Joe Classic II grill, ami gyönyörű piros színével szuperül kiegészíti az asztal fekete és a tíkfából készült pult fenséges, barna árnyalatát. Ezzel a különleges kiegészítővel egyetlen grillből egy kültéri konyhát varázsolhatsz, ami elegáns, ízléses és praktikus társa a faszenes kerámia grillnek.

Ilyen egy igazi verhetetlen páros!