Professzionális pizza otthon

A wellness ünnepén, a SpaTrend Expón nem csak a jakuzziké és a minőségi kerti bútoroké lesz a főszerep, itt mutatkoznak be először a vadonatúj pizza kemencék is. Ezekkel a különleges készülékekkel otthon is elkészítheted kedvenc pizzádat tökéletes minőségben.


Az Alfa Forni sütők egyesítik a dizájn, a teljesítmény és hatékonyság legjavát, így olyan pizza kemencéket vihetsz haza a képükben, amik percek alatt képesek készre sütni a pizzákat, de sütőterük mérete miatt nagyobb edények és tálak is elférnek bennük. 

A cég már több mint 40 éve gyárt kemencéket, amelyeket folyamatosan a modern kor követelményeihez igazítanak, finomítanak. A kemencék megjelenése modern, részletgazdag és szemet gyönyörködtető, hogy klasszikus, rusztikus és minimál környezetben is egyaránt megállják a helyüket.

Az Alfa sütők gázzal és fával vagy akár egyszerre mindkettővel fűthetőek, így a precizitás oltárán nem kellett feláldozni az autentikus ízhatást és a hagyományos sütési eljárásokat. Az éttermek, pizzériák konyháján is maradéktalanul helyt álló konstrukciót most akár te is hazaviheted, anélkül, hogy hosszadalmas kemence építés, tervezés vagy átalakítás várna rád és a teraszodra.

Ha érdekel ez az innovatív, de hagyományos értékeket képviselő pizza kemence, akkor gyere el az augusztus 27-én nyitó SpaTrend Expóra, és tekintsd meg személyesen is az otthoni pizzakészítés jövőjét!