Országos grillvásár nagy kedvezményekkel

Május 20-án veszi kezdetét az országos grillvásár, amely különleges csomagajánlatokkal vár az ország 12 pontján! Szerezd be a családi grillt kedvezményes áron és vesd bele magad a kerti sütögetésbe!


Hamarosan kezdődik a nyár, ami a legnépszerűbb évszak a hobbi grillezők körében. Hogy idén te se maradj ki ebből a kreatív kikapcsolódásból, a Grillpláza csapata összefogott partnereivel, hogy az ország minél több pontján legyenek elérhetőek az egyedi csomagajánlatok.

A vásárra összeállított praktikus kiszereléseket május 20 ás június 2 között érheted el Békéscsabán, Kecskeméten, Szolnokon, Székesfehérváron, Tatabányán, Szegeden, Debrecenben, Gödön, Budapesten, Ürömön, Törökbálinton és Nyíregyházán.

A kezdő grillezők számára is ideális szettek között a gázgrillek és a faszenes grillek iránt érdeklődők is megtalálják majd kedvencüket. A gázgrilleket a kanadai Broil King első osztályú szekrénygrilljei, míg a faszenes grilleket az amerikai Kamado Joe grillek képviselik.

Az akár 70 ezer forintos kedvezménnyel kapható csomagok készletről azonnal hazavihetők az összes helyszínről, így akár már a vásárlás napján is elkezdheted az otthoni grillezést!

Első vagy akár második grillnek is találsz majd izgalmas szettet, ezért ha egy kicsit is érdeklődsz a grillek/grillezés iránt, ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget!

Tudj meg többet a helyszínekről és a csomagokról itt!