Sokoldalú grilleszköz nyársakkal

Egy tartós és sokoldalú konyhai kiegészítő aranyat ér. Akinek 30 éves korára nincs pár kedvenc evőeszköze vagy konyhai eszköze, az nem forgolódik eleget a konyhában. A Broil King a grilleszközök terén alkot olyan minőségi alapanyagokból gyártott kiegészítőket, amelyet akár minden sütés alkalmával használhatsz.


A Broil King rácskosár és nyárs szettje is a kanadai cég hírnevét öregbíti. A több részből álló szett együtt és külön-külön is használható mind a sütés, mind a tálalás során. Ennek köszönhetően elmondható, hogy egy valóban multifunkcionális eszközt hoztak létre. Zöldségek, halak és húsok készítésénél is bevethető ez a rozsdamentes acélból készült tartós grilleszköz.

A kosár egy lábbal és fülekkel felszerelt féloldalas állvány, amelyen egyben sült húsok, szeletek és a nyársak is tökéletesen elférnek. A lábak segítenek, hogy a felrakott étel ne érjen az asztalhoz vagy a grillhez, míg a fülek a könnyebb mozgatáshoz elengedhetetlenek.

"Sokoldalú, ami elsődleges szempont volt, mert nincs sok helyem a grilles cuccok tárolására. Eddig szinte mindenre bevált, egyedül zöldségkeveréket nem tudok rajta sütni (mert kiesnének a lyukon), hacsak nem húzom őket nyársra, az meg csak egy bizonyos mennyiség alatt működik. Ezt leszámítva imádom." - Z. Tamás

A szettben találsz majd hat darab, dupla pengés rozsdamentes acél nyársat is. A kettős penge közel esik egymáshoz, így kisebb darabok is könnyen feltűzhetőek. A kettős nyárs pedig megakadályozza a sütés során lazább szerkezetűvé váló alapanyagok forgását. Így a zöldségek, gyümölcsök és halak sütése is könnyebbé válik.

A rácskosár és nyárs szett funkcionális kialakítása nemcsak a grillezés, hanem a tálalás során is felhasználható. A megsült ételt vagy nyársakat egy mozdulattal átemelheted a grillről az asztalra és már jöhet is a lakmározás.