Egy grill, ami nemcsak az ételkészítésben nagy, de élményt is ad!

A modern grillek egyre hatékonyabbak, okosabbak és felhasználók igényeit is szinte kérdés nélkül kiszolgálják. Az OFYR fatüzelésű grill kiötlői ezzel szemben inkább a múlthoz foldultak ihletért, mikor megalkották különleges dizájn grilljüket.


Az OFYR Classic egy tiszteletteljes főhajtás a múlt előtt, mikor még az ételkészítés a tűz köré összegyűlő törzs szocializációját is jelentette. A grill a tábortüzes hangulatát egyszerű és sallangmentes megjelenésének is köszönheti, de kár lenne letisztultságát középszerűségnek hinni.

A grill kialakítása a praktikusságot és grillélményt legalább annyira szolgálja, mint a grillezés társasági aspektusát.

A szemrevaló dizájn tárgyként is helyt álló acél OFYR többfunkciós grill, hiszen legalább annyira szerethető teraszmelegítőként, esti beszélgetések fényforrásaként, mint ételkészítő eszközként. A nagyszerűsége pedig pont egyszerűségében rejlik, mert ennek köszönhetően tudták úgy összehozni a különböző funkciókat a tervezők, hogy egyik sem szenved hiányt.

Ha szeretnél visszatérni a tűzön sütés ősi élményéhez, akkor a grill karimáján végighúzódó grill lap és az okos kiegészítők (brazil nyárs) garantáltan a segítségedre lesznek, miközben élménnyé teszik az életkészítést!

Gyere el a SpaTrend Expóra szeptember 5-ig és nézd meg a saját szemeddel mit tud egy OFYR!