Tengerparti hangulatú teraszok jakuzzival a fürdőszoba kiállításon

Elkezdődött az idei Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállítás, melyre a SpaTrend 2023 legújabb terasz trendjeit hozza el a látogatóknak. A SpaTrend standját a természet és a tengerpartok hangulata ihlette: egyedi, kifinomult és időtlen kerti bútorokkal, a tökéletes relaxációt megtestesítő masszázsmedencékkel, és a kültéri sütés ellenállhatatlan varázsát nyújtó grillsütőkkel, melyek garantálják a minőségi élmény, szépség, fenntarthatóság és a nyugodt kültéri életmód páratlan harmóniáját.


A standon érzékletesen jelenik meg SpaTrend küldetése: a prémiumkategóriás amerikai masszázsmedencék, kerti bútorok, grillsütők és árnyékolók választékából építészek és lakberendezők közreműködésével, a forma és funkció összhangjával olyan kültéri életterek létrehozása, melyek a szabadban töltött idő minden pillanatában pihenést, kikapcsolódást és kényeztetést nyújtanak.

A tökéletes terasz kompozíció

A standon kiállított termékek mindegyike egyetlen kérdést jár körbe: Hogyan kerülhet napi kapcsolatba az ember az otthoni wellnesszel és a kültéri pihenéssel?

Amikor a mindenre kiterjedő kültéri kényelemről beszélünk, számos dolog jut az eszünkbe:

  • A masszázsmedence férőhelyeinek száma, a beülők ergonómiája, a hidromasszázs ereje és a masszázs minősége.

  • A kerti garnitúrák formavilága, a bútorok háttámlájának dőlésszöge, az ülőfelületek párnázottsága, a szövetek időjárás-állósága és magas nívója.

  • A grillsütők könnyű használhatósága, anyaguk minősége, a sütőtér hőtartása és a grill kiegészítők sokoldalúsága.   

A SpaTrend által forgalmazott és kiállított termékek kiválasztása a legapróbb részletekig átgondolt döntések eredménye, melyek a 2023-as lakberendezési és terasz trendeket figyelembe véve méltó módon népszerűsítik a kültéri életmód örömeit, és olyan terasz berendezési megoldásokat kínálnak, amelyek valódi kültéri kényelmet nyújtanak.

A természet puha ölelése

A természet az ember számára olyan értékeket kínál, mint a lélegzetelállító kilátás, a színes virágok, a buja rétek, az élettel teli ökoszisztéma, a testi és lelki egészség. Éppen ezért a kiállított jakuzzikhoz, bútorokhoz és grillekhez a díszletet a Pálmaház Kertészet és Herbárium gyönyörű, zöld növényei adják, melyek bensőségesebbé, személyesebbé és otthonosabbá teszik a kültéri élettereket.

Tudományosan bizonyított tény, hogy a Jakuzzi forró vizében megmártózva - a víz felhajtóerejének köszönhetően szinte a súlytalanság állapotában lebegve - , vagy egy kényelmes kerti bútoron ülve és hátradőlve a test automatikusan ellazul.

Erről szól az ergonómia is: barátságos, kényelmes, ebből következően pihentető.

A prémium HotSpring masszázsmedencék, a Softub jakuzzik, a Jati & Kebon első osztályú kerti bútorai, a Broil King és más világmárkák grillsütői a teraszok, kertek tulajdonosait elkísérhetik a boldog pillanatokban: legyen az egy délutáni lazítás, egy ünnepi kerti parti, romantikus naplemente, vagy egy friss vidám nyári reggel.

A SpaTrend standját nem csak képzeletben ábrándozva és a képeket nézegetve lehet megcsodálni, hanem érdemes ellátogatni a BOK csarnokba a HOMEINFO Fürdőszoba és Otthoni Wellness kiállításra január 29-éig.

A SpaTrend tapasztalt szakértő csapata segítségére lesz a látogatóknak abban, hogy a kiállításon magukba szívják az otthoni wellness magával ragadó életérzését, és megtalálják a kertjükbe, teraszukra illő masszázsmedencét, kerti bútor összeállítást, vagy épp a tökéletes grillsütőt.