Törhetetlen üvegpohár kerti partikhoz

A poharak azok a fogyóeszközök, amelyek soha nincsenek teljes biztonságban. Elég egy rossz mozdulat a mosogatás során, kiöntés vagy egy apró baleset a zsúfolt kerti partin, hogy leessen a pohár, és máris megáll az élet pár percre. Ennek elkerülésére fejlesztették ki az esztétikus, ám törhetetlen parti poharakat.


A kültéri wellness terek, a kerti mulatságok, a jakuzzizások, sőt, még a beltéri konyhák is sokkal biztonságosabbá válhatnak, ha a törhetetlen anyagból készült poharakkal szereled fel őket. Nem kell aggódnod többé a gyerekzsúrokon, hogy valaki lever vagy eltör valamilyen poharat, mert a Happy Glass törhetetlen poharaival ilyen balesetek nem fordulhatnak elő. 

Nem kell eldobható műanyag poharakkal sem beérned, ezek az üveghatású poharak pont úgy néznek ki, mint törékeny társaik. Csak azok sérülékenysége nélkül élvezheted a használatukat!

Ma már számtalan formában, minden helyzetre felkészülve válogathatsz a kiváló minőségű poharak között, amelyek tapintása kellemes, teljesen természetes hatású, és kiváló hőszigetelésük miatt sokáig hűsen tartják az italt. Nincs is jobb a nyáron egy hűsítő limonádénál, koktélnál vagy sörnél, kinek merre húz éppen a szíve. A sörös, boros, vizes és rövid italos poharak mellett törhetetlen kancsót is beszerezhetsz, hogy gondtalanul élvezhesd a medencés partikat, kerti bulikat vagy gyerekzsúrokat. Ezekkel az üveghatású poharakkal garantáltan nem kell attól tartanod, hogy egy rossz mozdulat, egy csorba vagy törött pohár miatt megáll a szórakozás!