Hóesésben is élvezze a kertjét

A hatalmas pelyhekben alászálló hó gyönyörű látvány. A szobából. Bármennyire is hozzátartozik a hideg a télhez, kint mégsem mindenki szeretne hosszabb távon tartózkodni, még ha a hópelyhek lassú alászállást is lehetne csodálni. Van azonban egy hely, ami még a mínuszokban is meleg!


Kényeztesse egyszerre a testét és a lelkét a kültéri szaunával. A felfűtött helyiség még a legnagyobb mínuszokban is zavartalan forróságot kínál, ahonnan nyugodtan csodálhatja a táj behavazódását. Kihűléstől biztos nem kell tartani, az egyetlen "mellékhatás", hogy izmai ellazulnak és a görcsök távoznak.

Amikor már kellően átmelegedett kifejezetten ajánlott kilépnie a hóesésbe, hogy a természet végezze el a szauna hatást második felét, a lehűtést. A finnekhez hasonlóan megmártózhat a a hóban vagy csak járkálhat a hideg tájban, hogy teste visszahűljön és edződjön bőre, immunrendszere.

A rendszeres szaunázással fittebbnek, kiegyensúlyozottabbnak és kipihentebbnek érzi majd magát. És nem kell a szobába száműznie magát, ha kintről csodálná a tél szépségeit.

Címkék:

szauna tél