Természetes immunerősítés a szaunában

A téli hideg és a csontig hatoló szél elől szívesen repülnénk messzire, hogy a melegben olvadjon ki a test és a lélek. Ezt sokkal egyszerűbben és utazás nélkül is elérhetjük. A szaunában!


A havas táj szépsége egy ideig elvonhatja a figyelmet a mínuszokról, de amikor átfagynak a tagok, akkor óhatatlanul elkezdünk vágyni a meleg után. A szaunában nemcsak a meleg adott, hanem kifejezetten egészséges, a náthás időszakban pedig sokat tehet az immunrendszer karban tartásáért.

A szauna forrósága nem öncélú, a meleg segít felpörgetni a véráramlás és az anyagcserét, így edzésben tartja az érrendszert és az emésztést is segíti. A meleg és a hideg váltakozásával a bőr rugalmasságát és ellenálló képességét is növelheti, ami miatt a hideget is jobban tolerálja majd a szervezet. Ezek együttesen pedig fittebbé teszik a szervezetet és erősebbé az immunrendszert, ami nehezebben esik a nátha és megfázás áldozatául és gyorsabban gyógyul ki belőle.

Kellemes plusz ez a természetes immunerősítés a meleg mellé. Használja legalább hetente egyszer a szaunát a megfelelő hatás eléréséhez.