Kanadai cédrusból készült a kültéri szaunák legizgalmasabbika

A szaunák rendszeres használata számtalan pozitív bír a fizikai és a mentális állapotra, ha pedig szeretteinkkel együtt élvezzük az extrém hőhatást, akkor a szociális kapcsolatokat is javítja. A kanadai cédrusból készült hordó szauna kültérre és beltérre egyaránt elhelyezhető és egész évben várja a wellness rajongóit.


Megjelenése magával ragadó. Anyaga, formája és kidolgozása is természetközeliségről, harmóniáról és szépségről árulkodik, de az elemek nincsenek alárendelve a funkciónak. Ebben a hordó szaunában mindennek fontos szerepe van a tökéletes szauna élmény megteremtésében. A kanadai cédrus rendkívül ellenálló, dacolva széllel, esővel és hóval, az év 365 napján feledhetetlen szaunaélményt kínál akár kültérre helyezzük, akár beltérre.

Ovális formája nemcsak a szemnek kellemes, de segít, hogy ne álljon meg a tetőn a csapadék és a benti teret is hangulatosabbá, meghittebbé teszi. A falak íveltsége a belső hőkeringésre is pozitív hatással van, a kályha gyorsan és hatékonyan fűti fel a finn típusú szaunát. A hőt pedig hosszan megőrzi a hordó szauna, így bárki kipróbálhatja a több fordulós szauna szeánszokat.

A hordószauna két méretben és típusban érhető el. Az egyik egy kompakt, nagy ajtóval rendelkező szauna, ahol szabadon áramlik be a fény. A másik egy előtérrel is rendelkező változat, amelynek nagy előnye, hogy ki lehet ülni a lehűlő szakaszokban az előtérben található padokra, és a természetben élvezni azt a pár percet, amíg a test teljesen visszahűl és beindul a szervezet számára ideális szauna hatás.

Készüljön a télre és változtassa otthonát egy wellness központtá, ahol bármikor élvezheti a finn hordószauna megannyi pozitív hatását!