Oscar-díjas lesz-e a biofilm?

Ha a legjobb vizuális effektusok kategóriában indulna, akkor abszolút esélyes lenne,  főképpen a katasztrófa filmek között. Soha többé nem fogja elmulasztani masszázsmedencéjében sem a rendszeres víztisztítást, aki megismeri közelebbről ezt a barnás színű, kocsonyás baktérium telepet.  Elég kihúzni a mosdó vagy mosogatómedence leeresztő dugóját és megfordítani, már látható is őkelme. De nem csak ott telepszik meg.


A leheletnél is vékonyabb rétegben még védelmező, mint fogmosás után a szájban, mert nem engedi a savakat támadni és még baktérium mentes.  Könnyen kitalálható, mi jön ezután, ha nem avatkozunk közbe. A szájhigiénia még csak kontrollálható, de mi van a medencékkel, masszázskádakkal? 

Jöjjenek a vegyszerek, az örökös vízcsere és a többi időrabló és költséges macera?  Szerencsére van ehelyett ravaszul jó és egyszerű megoldás, úgy hívják: AquaFinesse, használatával szinte vegyszermentessé tehető a vízkezelés. Feloldja a biofilmet, tisztítja a szűrőket is, teszi mindezt úgy, hogy nincs klórszag,  csak illatos, tiszta víz és a fürdőzéstől nem szárad ki a bőrünk.

Milyen érzés belegondolni, hogy saját masszázsmedencénknek nem a rabszolgái leszünk, hanem  a VIP vendégei?