A mindig tiszta jakuzzi titka

Aki jakuzzi vásárláson gondolkodik, annak a forma, a jetek és a méret mellett még egy fontos elemet muszáj figyelembe vennie, ez pedig nem más, mint a medence szűrőrendszere. Elégtelen vízszűrés mellett lehet bármilyen dizájnos és hatékony a jakuzzi, a statisztikák azt mutatják, hogy a tulajdonosok nem használják a wellness eszközt. A HotSpring medencék Highlife sorozatával nem kell majd órákat molyolni a mindig tiszta víz érdekében!


Az augusztus 28-án nyíló SpaTrend Expo Global előtt olyan előadásokkal készül a SpaTrend csapata, amelyből jobban megismerheted a kültéri wellness világát. Az alábbi videóban a szűrés technológiáról hallhatsz bővebben, ami a HotSpring medencék egyik erőssége. Hogy néz ki a tökéletes szűrőrendszer és miért érdemes beruházni egy mindent tudó jakuzziba?

A Highlife sorozat no bypass szűrőrendszere kiemelkedő hatékonyságú, azok a medencék, amelyekben ilyen található minimális vízkarbantartást és hosszú ideig kristály tiszta vizet kínálnak. A rendszer lényege, hogy a víz minden kerülő útját elzárják, nincs pangóvíz, minden egyes vízcsepp szűrőkön (általában 3-5) megy keresztül akár használjuk a jeteket, akár nem. Ezzel garantálja a szűrés, hogy csak tiszta, szennyeződésektől mentes víz kerüljön vissza a medence térbe.

A videóban bemutatott három személyes Jetsetter és Jetsetter NXT is ennek a technológiában a birtokában várja tulajdonosait, akiknek nem kell attól tartaniuk, hogy küzdelmes lesz a víz frissen, illatosan tartása. Nem kell kémikussá válnia senkinek, ha egy Jetsettert szeretne az év minden napján aktívan használni egyedül vagy szeretteivel! A kivételesen hatékony szűrőrendszer gondoskodik erről!