Három nap csak a masszázsmedencékről szól

Az idei év meglehetősen rendhagyóra sikerült a nyaralás tervezhetősége szempontjából. A kijárási korlátozás eltörlése után is nehézkes a külföldi utak szervezése, ezért a hazai turizmus felé terelik az embereket. A nagy kereslet miatt azonban ez sem feltétlenül jelent tökéletes megoldást, ezért mi mindenkit arra biztatunk, hogy saját otthonát alakítsa olyanná, ahol az eltöltött napok felérnek egy nyaralással!


Erre tökéletes egy, a lehetősekhez mért, wellness rész kialakítása, ahol kikapcsolódhatsz, ahol együtt lehet a család és ahol minőségi pihenésben lehet részed a hét bármely napján! Ebben lesz segítségedre a SpaTrend Expo Live, ahol megismerheted a kiváló minőségű, piacvezető termékeket a kültéri kikapcsolódás témakörében. 

Mindegy, hogy hatalmas kerted, teraszod, kis belvárosi erkélyed vagy csak egy átalakításra váró szobád vagy fürdőszobád van, biztos, hogy megtalálod azokat a jakuzzikat, gőzkabinokat, kerti bútorokat és grilleket, amelyek örömöt, izgalmat és egészséges, minőségi időtöltést csempésznek majd a mindennapjaidba.

A SpaTrend Expo Global augusztus 28-án nyitja kapuit, de addig is elmerülhetsz a határtalan ismeretanyagban, ami egy megfontolt vásárlást tesz majd lehetővé. Augusztus 12-14 között élő (de itt bármikor visszanézhető) eladásokat láthatsz, amelyek segítenek majd az ideális termékek kiválasztásában. Nézd meg, szeress bele és vásárold meg már akár az Expo kezdete előtt kiszemeltedet, nehogy a megnövekedett kereslet miatt legyél kénytelen egy szűkebb kínálatból válogatni!