Nyisd a grillszezont egy örömgrillezéssel! Téged is vár a grillvásár!

Ha téged is érdekel a grillezés, akkor mentsd el ezt a dátumot: március 18. Ekkor kerül sor ugyanis a Szezonnyitó Grillfesztiválra és vásárra, ahol a BBQ és grill szcéna nagyjaival közösen sütve ismerkedhetsz meg a legújabb grillekkel, kiegészítőkkel és még a trükkjeiket is ellesheted!


A Szezonnyitó Grillfesztivál és vásár egy egész napos, jó hangulatú és kötetlen kültéri kaland, ahol több grillen szimultán készülnek a jobbnál jobb falatok. A gázgrilleken kívül bemutatkoznak a különféle faszenes, pellet és fatüzeléses grillek, amiket éles bevetésen láthtasz, hogy minél teljesebb képet kapj teljesítményükről.

Az eseményen hazai és külföldi profi grilles szakemberek állnak majd a grillek és kemencék mellett, hogy megmutassák mire képesek a kiváló minőségi kültéri sütők és a hozzájuk tartozó eszközök. Csapj le már most a kóstoló jegyet is tartalmazó belépőkre, hogy ne maradj le a finom falatokról!

A fatüzelésű OFYR-on és a kamadók fenegyerekén, a The Bastard grillen a Hollandiából érkező grillmester Wout  Wereecken mutatja meg miket készíthetsz a kiváló és műalkotásnak is beillő, látványos grilleken.

De ott lesz az eseményen a húsok mestere, Húsbolt specialista, Horváth Kicsizsó Zsolt, a BodrogSmoker BBQ tulajdonosa, aki már 7 éve él a BBQ bűvöletében, Mák Tamás, a Trattoria Pomo D'oro pizzamestere, Bíró Boton Boldizsár, Béterv lakásétterem séfje és Kiss Sándor, a Miele Főzőiskola séfje.

A szezonnyitó grillbulin láthatod és haza is viheted a kanadai Broil King gázgrilleket, a Kamado Joe, a The Bastard és a Kamado Chef kamado grilleket, a sokoldalú faszenes grillt, a Masterbuiltet, az olaszok sztárkemencéjét, az Alfa Fornit valamint a letisztult megjelenésű, mégis rendkívül sokoldalú OFYR sütőket.

Ha még nincs grilled vagy bővíteni szeretnéd a grillparkodat, netán a legmodernebb és legújabb kiegészítőkre vágysz vagy csak jó ételek társaságában ismerkednél a grillvilág nagyjaival, akkor neked is a Szezonnyitó Grillfesztiválon és vásáron a helyed. A jegyeket ide kattintva tudod megvásárolni!