Hagyományos vagy gázüzemű grillt válassz?

Faszenes vagy gázzal működő, esetleg igazi fával tüzelhető grillt válassz? Mi közöttük a különbség és melyik lesz neked, személy szerint a legnagyobb hasznodra? A kérdés összetett, így a válasz sem egyszerű!


Minden grillnek megvan a maga erőssége, ami miatt sokan esküsznek az a adott darabra. A faszenes grillnél autentikus ízvilágukat, élményszerű használatukat emeli ki a többség, míg a gázzal működő grillek a precizitásban járnak az élen. Te mire vágysz inkább?

A profi szakácsok eltérő ételekhez gyakran eltérő grilleket ajánlanak, ezért nem ritka, hogy egyszerre három-öt grill is áll az udvarban, de nem szaladnál ennyire előre és egy mellett horgonyoznál le, akkor tekintsd meg a videót. Ebben a kisfilmben Vezse Roland és csapata lesz segítségedre, hogy a legjobb döntést hozd meg, és hosszú évekig élvezhesd a grillezés örömét..

Ha szeretnél egyéb hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, nézd vissza a SpaTrend Expo programokat Facebookon vagy Youtube-on, amikor kedvet tartja!