Ha szereted a grillezést, a Gasztro Grill Fesztiválon a helyed

Július 2-án nyitja kapuit az egész napos grill ünnep, ahol különleges ízekkel, ínycsiklandó illatokkal, különleges grillekkel és a BBQ szcéna hazai nagyjaival találkozhatsz! Ha érdekel a grillezés, ott a helyed!


A Gasztro Grill Fesztivál a kültéri sütés igazi ünnepe, ahol nemcsak kiállítva, hanem munka közben találkozhatsz a világ szinte összes grilltípusával. A széles méretválasztékkal rendelkező gázgrillek mellett bemutatkoznak a faszenes kerámiagrillek, a fatüzelésű, vaslapos OFYR, a különböző smokerek és még pizzakemencéket is láthatsz.

Miben erősek az eltérő típusok? Milyen trükkökkel hozhatod ki a legtöbbet a választott grilledből? Hogyan grilleznek a profik? Mindez és még sok már kiderül július 2-án, Ürömön!

Az egész napos rendezvényre már kaphatóak a jegyek. Háromféle jegytípusból választhatsz:

1. Sétáló jegy: belépőjegy az egész napos grill élményre, amely feljogosít a mind a 9 színpadon tartott előadáson való részvételre. Itt lesz szó többek között a pulled pork, a marhaszegy, a kiterített csirke és az oldalas elkészítéséről és az ételek tálalásáról is.

2. Kóstoló jegy: az oktatás mellett ezzel a jeggyel már a profi szakácsok és séfek által elkészített ételeket is megkóstolhatod. Összesen 6 általad választott grillételt próbálhatsz ki!

3. VIP jegy: Az előadások és a kóstolók után ez a jegy személyes tanácsadást, kulisszák mögé betekintést is lehetővé tesz. Tiéd lesz továbbá az oktatáson elkészített grill tál. Ráadásul ennek a jegynek az ára teljes értékében levásárolható a fesztiválon grillek vagy grillkiegészítők vásárlása esetén!

Gyere el és ünnepeld velünk a grillezést ezen a napon!