Újra a világ legjobb kozmetikuma lehet az itthon is kapható brand

A QMS Medicsometics egy német sebész által alapított kozmetikai brand, ami a bőr egészségének és fiatalságának visszaállítására törekszik. Orvosi tisztaságú alapanyagai, innovatív megoldásai és magáért beszélő hatásai miatt már háromszor a világ legjobb spa kozmetikumának választották. Idén negyedszer is elnyerheti a címet!


Az otthon használható termékek és szalonkezelések köré épülő termékcsalád hatékonyságát világszerte nők és férfiak tömege dicséri. Előremutató hatásmechanizmusa már a kezdetektől a szakmai elismerést is meghozta az itthon is elérhető termékcsaládnak. A kollagén bőrbe juttatását tűk és fájdalom nélkül végző innovatív eljárásért szépség Oscart is bezsebelő QMS-t már a világ legjobb Spa Brandjének is megválasztották. Háromszor!

 

Idén, újra felkerült a World Spa Awards indulóinak listájára, így megvan az esélye, hogy negyedszer is a QMS lesz a világ legjobbja. A kiélezett versenyben a szakértők mellett a végfelhasználók, vagyis a kozmetikumokat a saját bőrükön alkalmazók véleményét is kikérik. Ha szavazatoddal te is támogatnád a QMS úttörő munkáját, akkor itt szavazhatsz július 25-ig!

Ha még nem ismered a QMS kozmetikumokat és rendszerű használatukat vagy bőrfiatalító kezeléseiket, akkor látogass el ide, és megkezdheted az ismerkedést a branddel a nyári utazó szettjükkel!