Amit a jakuzzikról mindig tudni akartál

Augusztus 28-án újra kezdetét veszi az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására, a SpaTrend Expo. Ezúttal nem egy, hanem négy helyszín közül is válogathatnak az érdeklődök, ha szeretnék életnagyságban is megismerni a kültéri wellness színe-javát. Hangolódj velünk az eseményre és vértezd fel magad tudással, hogy az Expón már célirányosan nézelődhess!


A hangolódásban rengeteg cikk és egy három napon át tartó előadássorozat lesz segítségedre. Augusztus 12-14 között előadásokkal, videókkal és élőben is követhető programokkal várja a SpaTrend csapata a kültéri wellness iránt érdeklődőket. Szeretnél egy jakuzzit, de nem tudod hol indulj el? A tökéletes vízkezelőt keresed a már meglévő medencéshez, ami kevés időt vesz el, de kristály tiszta vizet garantál? Kültéri teraszodat rendeznéd be vagy a kertedbe keresel egy hasznos, minőségi és dizájnos bútordarabot? A SpaTrend kínálata a kültéri kikapcsolódás szinte minden területét lefedi első osztályú termékeivel a grillezéstől, a jakuzzizáson át a szaunázásig.

Csatlakozz te is a ráhangolódást kínáló előadások nézőihez és ismerd meg a kínálatot még az SpaTrend Expo Global kezdete előtt!

A három napok keresztül sugárzott adásokat élőben követheti vagy akár utólag is visszanézheti, ahányszor csak kedve tartja!

Milyen pozitív hatásokra számíthatsz, ha egy jakuzzi az életetek részévé válik? Milyen modell szolgálja ki a saját és családod igényeit? Milyen telepítési követelményeknek kell eleget tenned, hogy új családtagodat hamarosan a kertedben vagy a teraszodon köszönthesd? Ezekre és még sok egyéb kérdésre megkapod majd a választ a hangolódás során, az Expo Global eseményen pedig szakértő kollégák várják személyre szabott kérdéseidet. Készülj fel már előre, hogy biztosan a lehető legjobb döntést hozhasd, ami akár évtizedekre is meghatározza majd a minőségi kikapcsolódásod milyenségét!