Krausz Gábor és Marton Adrienn jótékony grillezése az OMSZ részére

A vírushelyzet javulni látszik, ami enyhítéseket hozott és az ígéretet, hogy lassan visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Sajnos ez nem jelenti azt, hogy a mentősöknek nem kell most is erejükön felül teljesíteniük. Ezért a Grillezz Velünk Live eseményén nekik kedveskednek a szakácsok frissen készített étellel, hogy így köszönjék meg áldozatos munkájukat.


A grillezés az utóbbi időben felértékelődött és részben a jó idő, részben a bezártság miatt egyre többen ragadtak grill lapátot, hogy szeretteikkel közösen készítsék el a jobbnál jobb falatokat. A grillezés, a füstölés és a bbq egy hatalmas terület, ami sok szakértelmet, gyakorlást és kreativitást feltételez, ugyanakkor a kezdők számára is kivételesen üdítő program. 

A Grillezz Velünk Live eseményen Krausz Gábor és Marton Adrienn állnak most a rácsok mellett, hogy elkészítsék a mentősök számára felajánlott ételt. Egy igazi nyári klasszikus készít a páros: lecsót gazdagon, külön grillezett paprikával és sertés szűzzel.

A grillezés rendhagyó módon nem egy grillen, hanem kettőn történik majd. Szerencsére a kültéri életmódra szakosodott SpaTrend grilliskolájában, a H2G-ben nincs hiány különféle grillekből, így egy autentikus vonalat képviselő Kamado Joe és egy Broil King gázgrill is fontos szerepet kap az étel elkészítésében. Kövessétek ti is a videókat a youtube-on és lessetek el minél több trükköt és praktikát, hogy kipróbálhassátok azokat a saját sütögetéseitek alkalmával.

Grillreceptekért keresd fel a grillreceptek.hu oldalt és csemegézz a különlegességekből!