Különleges ajánlatok kerti bútort keresőknek

A héten (május 14-ig) még tart a SpaTrend Expo kiállítás és vásár, ahol minden a kültérre szánt bútorokról, árnyékolókról, grillekről és wellness eszközökről szól. Az országosan három helyszínen, megannyi izgalmas programmal, sztárvendégekkel és finom falatokkal váró eseményre különleges ajánlatokkal is készültek a szervezők. Ha szeretnél beszerezni még álmaid teraszára valamit, akkor válogass kedvedre a kedvezményes ajánlatok közül!


A SpaTrend Expo már 15 éve kerül megrendezésre, hogy az otthoni wellness, a kültéri kikapcsolódás és az aktív pihenés iránt érdeklődők vagy azok mellett már rég óta elkötelezettek is tudjanak hol inspirálódni, megismerkedni a legújabb trendekkel és beszerezni mindazt, amire a zavartalan pihenéshez csak szükségük lehet. Az évről évre bőrülő kínálatban a legjobb minőségű és elegáns kerti bútorokat, árnyékolókat, grilleket, jakuzzikat, vízkezelő szerezhet és megannyi kiegészítőt és kelléket találsz, az ország három helyszínén is együtt induló eseményen. Pár éve már nemcsak a SpaTrend központi bemutatótermében, Ürömön, hanem a törökbálinti MaxCityben és Nyíregyházán is megnyílnak a SpaTrend kapui a kiállításra érkezők előtt.

Az érdeklődőket szakértők segítik a választásban, amihez a termékeket nemcsak megnézni, megtapogatni, de kipróbálni is szabad. A SpaTrend Expo ideje alatt nemcsak feltöltött jakuzzik, hanem felfűtött grillek is várnak, hogy működés közben ismerhesd meg a prémium minőségű termékeket. Az ismerkedést és a vásárlást különleges ajánlatokkal is segítik a szervezők, akik az esemény alatt exkluzív csomagajánlatokat és nagy kedvezményeket kínálnak!

A grillszeretők például kedvezményes áron juthatnak hozzá a faszenes grilles, piros óriásához, a Kamado Joe Classis II-höz, ami takaróponyvával és első osztályú faszénnel együtt kerül a csomagba. A rendkívül gazdag grilles palettáról kedvezményes áron választhatsz a kanadai gázgrillek királyától, a Broil Kingtől is, sőt még egy igazi unikum, a mobil pizzakemence is megtalálható az ajánlatok listájában!

Az Expo alatt elérhető különleges ajánlatok között találsz egész kerti bútor szetteket, napozóágyakat, árnyékolót, grilleket, sőt még professzionális hidromasszázst kínáló modern jakuzzit is. Ha szeretnél az összes ajánlatról értesülni, akkor kattints ide vagy látogass el személyesen a hozzád legközelebbi SpaTrend Expo helyszínre!