BBQ grillfesztivál nem csak húsimádóknak

Oktatással, jó hangulattal, finom ízekkel és megannyi érdekességgel készül a BBQ Húsimádó Grillfesztivál és Vásár a június 10-ei kapunyitásra. Az egész napos rendezvényen nemcsak a húsimádók számára jön el a Kánaán, itt minden kültéri sütés iránt érdeklődő megtalálja a maga számítását és a hozzá hasonló gondolkodású megszállott profi és amatőr szakácsokat!


A Grillpláza.hu szervezésében megrendezett egész napos esemény június 10-én, reggel 10-kor nyitja meg kapuit a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol azonnal begyújtásra kerülnek a különféle grillek is. A fesztivál és vásár központját ugyanis nem csak a grillek bemutatása, megismerése, szakácsokkal való beszélgetés és különféle programok, oktatások alkotják, itt bizony a grillezés gyakorlati oldala sem marad ki kínálatból!

A széles grill repertoárral rendelkező eseményen képviselteti magát a kanadai gázgrill óriás (Broil King), a holland faszenes grill (The Bastard) és az ázsiai, amerikai grillesek kedvenc kamadói is megjelennek. (Kamado Joe, Kamado Chef. Aki az okosított grillek és smokerek felé kacsintgat, annak is lesz mivel szemeznie, hiszen lesznek Cactus Jack offset smokerek, az alkalmazással is állítható faszenes Masterbuilt és a Broil Kingnek a pellet valamint a szekrény smokerei is megmutatják majd mire képesek a húsokkal. 

A nagy kínálatban mindenki megtalálja majd a maga kedvencét, keressen éppen kicsi (Porta Chef), nagy (Broil King Imperial), okos (Masterbuilt), egyszerű (OFYR) vagy különleges (Alfa Forni) kültéri sütőalkalmasságot. A grillekhez tartozó eszközpark pedig még több izgalmat és lehetőséget rejteget. Olyanokat, amelyekből jó párat a helyben sütő profi szakácsok és séfek is megosztanak majd a látogatókkal!

A Grillfesztiválra ugyanis nemcsak azoknak érdemes kilátogatnia, akik grillt vennének, bővítenék a már meglévő grill parkjukat vagy csak egy okos és hasznos kiegészítőt keresnek, hanem azoknak is, akik imádják a grillételeket! A fesztiválon megismerheted a grilleket, kipróbálhatod őket és láthatod, ahogy a profik elegáns életkölteménnyé formálják a nyers alapanyagokat. Majd jöhet a csúcspont! Ahogy a puding próbája az evés, úgy a grillek tudásáról (és a használóikéról) úgy a legkönnyebb meggyőződnöd, hogy megkóstolod az elkészült falatokat!

Szeretnél többet tudni a szakácsokról, akkor kattints ide! Batta László, Nagy Róbert, Bró Botond Boldizsár és Kiss Sándor lesznek azok, akik megosztják majd veled tapasztalataikat, kedvenc fűszereiket, szószaikat és praktikáikat. Végül pedig munkájuk gyümölcsét!

Ha te is csatlakoznál ehhez a vidám naphoz, ahol minden a grillezésről, a finom falatokról és a jó társaságról szól (nem mellesleg, pedig hatalmas kedvezményekkel szerezheted be legújabb kedvenceidet), akkor vedd meg már most a jegyed és biztosítsd helyedet a grilles asztaloknál!