Alakítsd ki wellness oázisod otthon

Még ha nem is érezzük az utóbbi napokban, a nyár megállíthatatlanul közeleg és vele érkezik a kánikula, a napsütés és a kertben töltött idő szezonja. Ilyenkor egy kerti medence vagy kényelmes bútorokkal berendezett árnyékos sarok igazi áldás, ami segít a minőségi pihenés elérésében. Szerezz be mindent, ami otthoni wellness oázisodhoz kellhet az ország talán legnagyobb kültéri wellness kiállításán május 12-ig.


A kültéri wellnesszel foglalkozó SpaTrend már 39 alkalommal rendezte meg különleges kiállítását, a SpaTrend Expót, ahol 10 napon keresztül minden a kültéri wellnessről szól. Ez a kötetlen hangulatú, de informatív kiállítás és vásár remek alkalom, hogy megismerkedj a legújabb trendekkel, a legmodernebb és legkényelmesebb kiegészítőkkel, legyen szó kerti bútorról, árnyékolóról, masszázsmedencéről vagy grill sütőkről.

A kiállításon kiemelt szerepet kapnak a legújabb és profi masszázst kínáló jakuzzik, amelyek hosszú évekig nyújtanak majd zavartalan felüdülést az egész családnak, az év minden napján. A kültérre szánt, négy évszakos erőgépek között mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot, a több, mint 100 medencét felölelő kínálatban pedig szakértők segítenek eligazodni. A több, mint 4000 eladott masszázsmedencével büszkélkedő cég a személyre szabott tanácsadás mellett tervezést is kínál az Expo ideje alatt, hogy igényeidnek megfelelő wellness oázist alakíthass ki otthon.

Ha álmaid teraszához már csak a grill sarok hiányzik, akkor a bútorok, árnyékolók és jakuzzik mellett megtalálod az ország legnagyobb grillválasztékát is. Egészen az apró grill eszközöktől, a családi grillekig megtalálsz mindent. A klasszikus szekrény gázgrillek mellett, kamado, pellet, okos grillek, smokerek, fatüzeléses grillek és pizza kemencék is várnak! És természetesen az ezekhez passzoló étkező szettek, hogy kényelmesen fogyaszthasd el az elkészült ételeket. Itt mindent megtalálsz, ami egy tevékeny, stresszmentes és pihentető kerthez szükséges lehet.

Az Expo május 3-én kezdődik és egészen május 12-ig tart az ország három pontján egyidejűleg a SpaTrend bemutatótermekben. Izgalmas előadásokkal, különleges programokkal és egyedi ajánlatokkal várják a szakértők, hogy együtt megtalálhassátok a legjobb bútorokat és kiegészítőket, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújthatnak a nyárra. De az időjárásálló bútorokat, a mínuszokban is kellemes meleggel váró jakuzzikat és a strapabíró, sokoldalú grilleket a nyár elmúltával is bátran használhatod.

A prémium minőségű termékekre időjárástól függetlenül rábízhatod magad. Látogass el az ország három pontján egyszerre megrendezett esemény hozzád legközelebbi helyszínére (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) és rendezd be álmaid teraszát még a nyár beköszönte előtt!

Igényeld most ingyenes belépőjegyedet, és már írhatod is össze kérdéseidet, hogy felkészült kollégáink segíthessenek a választásban!