Már csak párat kell aludni a nyárindító grillfesztiválig

Hatalmas kínálat fűszerekből, grillekből és jó tanácsokból. Erre és még sok érdekességre számíthat az a grillrajongó, aki kilátogat június 19-én a nyárindító Summer Grill Festre. Lesd el a grillpraktikákat neves séfektől, kóstolj, tájékozódj és még a francia-magyar focimeccsről sem fogsz lemaradni. Ünnepeld jó hangulatban a nyári grillszezon beköszöntét!


A SpaTrend rajongása a grillezés iránt évek óta tart, és a tapasztalatok gyűjtésével semmit sem csökkent. Ma már minden grilltípust lefedő repertoárral, az ország legnagyobb fűszer kínálatával és külön grilliskolával várja a kültéri sütés iránt érdeklődőket. 

A Summer Grill Festen minden adott lesz egy remek hangulatú naphoz, ahol a grillezésé a főszerep. 7 neves séf, köztük a grill világbajnok Peter Zeitler is ott lesz, hogy beállva a grill mögé finom ételeket és hasznos tanácsokat osztogasson. A 6 kóstolójegyet is tartalmazó belépővel a séfek ínycsiklandó költeményeiből csemegézhetsz, és egyúttal használat közben láthatod a nap főszereplőit a grilleket!

A neves márkákat felvonultató kínálatban lesznek gázgrillek minden méretben, kerámia grillek, ha a faszenes aromákra vagy kíváncsi és igazi különlegességként a fával fűthető látványgrill, az OFYR is beüzemelésre kerül.

Gyere el és szívd magadba a sültek aromáját, válogass a hatalmas grill piactéren, kóstold meg a séfek különleges kreációit és ha kedved tartja, még az aznapi magyar-francia focimérkőzést is követheted a kivetítőn. Egy finom étellel és hűsítő itallal a kezedben! Téged is vár a Summer Grill fesztivál és vásár!