Jakuzzikiállítás, ami több, mint vásár. Élmény!

Az évek óta töretlen sikerrel megrendezett SpaTrend Expo sokkal több egy kiállításnál vagy vásárnál, ahol az érdeklődők a kültéri kikapcsolódáshoz szükséges minőségi termékeket beszerezhetik. A SpaTrend évek óta azért küzd, hogy izgalmas programokkal, különleges sztárvendégekkel és finom falatokkal kedveskedjen a vendégeknek.


Az ország egyik legnívósabb masszázsmedence kiállítás és vására évente több alkalommal, négy helyszínen, több, mint egy hétig várja a minőségi időtöltésre vágyó vendégeket, akik szép környezetben inspirálódhatnak és kedvezményes áron vásárolhatnak, ha megtalálják álmaik kerti bútorait, grilljeit vagy masszázsmedencéiket. A kiállítás minden napja tartogat érdekes programokat, amiket évről évre úgy állítanak össze, hogy azok aktuálisak és vonzóak legyenek, így valóban élmény számba megy az esemény. 

A tavalyi évben az online színtérre került át a rendezvény, amely visszanézhető a cég saját Youtube csatornáján, hogy azok is képet kaphassanak az esemény színvonaláról, akik még személyesen nem látogattak ki egy SpaTrend Expóra sem.

Ha szeretnéd a legtöbbet kihozni külteredből, legyen szó apró teraszról, erkélyről vagy hatalmas kertről, itt biztosan találsz neked tetsző ötleteket, termékeket és a megvalósítást segítő profi szakemerbereket. 

A SpaTrend nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan minőségi termékeket és szolgáltatásokat kínáljon és ismertessen meg széles körben, amelyek valóban növelik a szabadidő eltöltésének minőségét. Egészségtudatos szemléletük gyümölcseként olyan nívós partnerekkel dolgoznak együtt, akik a Broil King, a BMW,  Kamado Chef, a HotSpring, a Caldera Spas, a Softub, az AquaFinesse, A Thermomix, de tavaly már megannyi workshop és bemutató előadás is elérhető volt. Ezekből megtudhattuk, hogyan változtathatjuk meg otthonunk hangulatát home staginggel, hogyan és mivel tisztítsuk kertünket hatékonyan, milyen és mire jó a minőségi csokoládé vagy éppen a chili. Mivel ápoljuk bútorunkat, lelkünket és bőrünket, hogy hosszú ideig, zavartalanul élvezhessük a kikapcsolódásra szánt időt. 

Az aktuális programokról az esemény honlapján találhatsz bővebb információkat, a cég termékeit pedig itt ismerheted meg jobban! Idén téged is várnak a hatalmas bemutatótermek megannyi izgalmas programmal, termékkel és sztárvendégekkel!