Ráadás hét a legnagyobb hazai jakuzzi kiállításon

Tíz nap után mégsem zárja be kapuit a SpaTrend Expo Global Magyarország legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására. A rengeteg érdeklődőre és látogatóra való tekintettel a rendezvény szervezői egy héttel meghosszabbítják a vásár nyitva tartását mind a négy helyszínen. Önnek sem sikerült még ellátogatnia a SpaTrend Expo-ra? Semmi gond! Szeptember 12-ig még megteheti!


Az idei évben rekordszámú érdeklődő látogatott el a SpaTrend Expo Global őszi rendezvényére. A koronavírus miatt kialakult helyzet arra kényszerítette a vásár szervezőit, hogy a tavaszi rendezvényt online rendezzék meg. Ez a meghökkentő megoldás rengeteg érdeklődő otthonába vitte el a rendezvénytől megszokott magas színvonalú gasztro-, wellness- és jakuzzi bemutatókat. Ezek után nem csoda hát, hogy a végre megszokott keretek között zajló őszi rendezvényre rekordszámú látogató érkezett, emiatt a szervezők a kiállítás időtartamának meghosszabbítása mellett döntöttek.

Ön is lemaradt a SpaTrend Expo Global jakuzzi vásárról? A meghosszabbított nyitva tartásnak köszönhetően szeptember 12-ig még ellátogathat az ország legnagyobb és legsokoldalúbb jakuzzi kiállítására. A puhafalú Softub, a könnyen telepíthető Freeflow továbbá a prémium kategóriás Caldera és HotSpring masszázsmedencék mellett válogathat a szemet gyönyörködtető kerti bútorok, árnyékolók, prémium gáz- és faszenek grillsütők között. Vidéken lakik én nincs kedve sokat utazni? Semmi gond! A SpaTrend Expo Global rendezvény idén már négy helyszínen várja a látogatókat: Ürömön, Törökbálinton, Nyíregyházán és Veszprémben egyaránt szeretettel várják a wellness iránt érdeklődőket!

A vásár ideje alatt a SpaTrend szakemberei segítségével kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb masszázsmedencét, melyet akár ki is próbálhat, sőt a rendezvényre való tekintettel személyre szabott kedvezményben is részesül!

Ha valamilyen okból mégsem tud személyesen részt venni a kiállításon, akkor látogasson el a SpaTrend közel 3000 négyzetméteres ürömi bemutatótermébe virtuálisan. A 3 dimenziós bemutatóteremben sétálva minden a SpaTrend Expo Global vásár kínálatában szereplő masszázsmedencét megtekinthet.