Minden grill egyszerre füstölt a látogatók örömére

Az ország talán legnagyobb kültéri jakuzzi kiállításán és vásárán mindig csak úgy forr a levegő. Ez részben a rengeteg minőségi bútort, árnyékolót és jakuzzit központba helyező programnak köszönhető, de főként a kivételesen széles grillválaszték tehet róla. Ami szó szerint felforrósítja a hangulatot, mint szeptember 4-5-én, a grill hétvégén is tette!


A lassan évtizedes múltra visszatekintő SpaTrend Expón mindig kiemelt szerepet kap, az első osztályú termékek bemutatása mellett, a kerthez kötődő életérzés bemutatása. A kertek és teraszok itt nemcsak berendezésre és felöltöztetésre váró terek, hanem hatalmas bulik, éjszakába nyúló beszélgetések és családi találkozások színterei. A minőségi bútorok és kiegészítők segítenek, hogy kimaxolhasd a pihenést és megalkuvás nélkül hódolhass a hobbidnak, a relaxálásnak és a grillezésnek.

A kiállított termékek ezért sosem egy steril környezetben láthatóak, azokat megfoghatod, kipróbálhatod és működés közben is láthatod. Így volt ez a grillezésnek szentelt hétvégén is, ahol minden grill egyszerre füstölt és beleshettél a gázos, faszenes és fával fűtött grillek világába is.

Mit érdemes gázos grillen készíteni? Mik a trükkjei a faszén begyújtásának? Hogyan lehet egy fával fűtött műalkotáson egy egész család ebédjét elkészíteni? Ezekre a kérdésekre bármikor választ kaphatsz az Expón dolgozó szakértőktől, de a saját szemeddel látni egy pizzakemencét, amint egy perc alatt megsüti a hatalmas tésztát, egészen egyedülálló élmény. Ahogy a 8 órája sülő marhaszegy felvágása és kóstolása is segít, hogy magadénak érezd a grillezés élményét és az eszközök technikai tulajdonságai mögé láss.

Meglásd azokat az értékeket, amiket hozzáadhat az életedhez a gázos grill precizitása, a faszenes grill füstös aromája vagy a pizzakemence gyorsasága.

Ha szeretnéd te is személyesen átélni milyen egy-egy minőségi, professzionális eszközt használni a mindennapokba, akkor látogass ki a SpaTrend Expóra szeptember 18-ig, és kóstold meg a grillezett finomságokat, merülj el a jakuzzikban és pihenj meg a kényelmes, stabil és strapabíró kerti bútorokon!