Négy olyan hely, ahol mindent megtalál ahhoz, hogy édenkertté varázsolja kertjét

A wellness rajongóinak biztosan ismerősen cseng a SpaTrend Expo neve, hiszen Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására közel másfél évtizede minden évben megrendezésre kerül, méghozzá nem máshol, mint a jakuzzizás fellegvárában, a festői környezetben elhelyezkedő pilisi kisvárosban, Ürömön. Idén nyáron azonban már nem csak a főváros közelében élő wellness kedvelők látogathatnak el e színvonalas jakuzzi kiállításra, hanem az ország 4 pontján várja őket tárt kapukkal a kültéri wellness seregszeméje, a SpaTrend Expo Global, hogy a kerti kikapcsolódás és a hidromasszázs Magyarország szinte minden szegletéből elérhető távolságba kerülhessen.


A jakuzzi kiállítás, mint kifejezés, talán kissé megdöbbentő lehet, és valóban el is tér a megszokottól, mert az emberek általában műalkotásokra gondolnak, ha kiállításról van szó. Ez a párhuzam nem is áll annyira távol a valóságtól, hiszen a mai jakuzzik már nem csak funkciójukban kifinomultak, hanem megjelenésükben is egy építészeti műalkotást jelentenek. Stílusos dizájnjuk ma már belesimul a környezetbe, és széppé varázsolják a teraszt, a kertet, igazán szemet gyönyörködtetőek. A tárgyi szépség mellett a jakuzzizás a ma már Magyarországon is több tízezer család életét teszi színesebbé, élvezetesebbé, teljesebbé.

A SpaTrend Expo Global országos jakuzzi kiállítás és vásár ötletét a SpaTrend vásárlóinak, érdeklődőinek igényei adták. Egy masszázsmedence kiválasztása nem impulzusvásárlás, erre az emberek készülnek, tájékozódnak, és rengeteget beszélnek a jakuzzi szakértőkkel, többször ellátogatnak a masszázsmedence bemutatóterembe, mire sikerül megtalálni a tökéletes modellt. A SpaTrend Expo Globalon éppen ezért országosan 4 helyen: Ürömön, Törökbálinton, Nyíregyházán és Veszprémben rengeteg masszázsmedencét lehet egyszerre egy-egy bemutatóteremben megnézni, körbe járni, vagy akár ki is próbálni.

Mire számíthatnak a SpaTrend Expo Global látogatói?

Rengeteg masszázsmedencével találkozhatnak, és olyan szakértőkkel, akik bevezetik őket az otthoni wellness varázslatos világába. Ma már nagyon sokféle jakuzzi közül választhat az, aki otthonába szeretné megtalálni kertje ékkövét, egy saját masszázsmedencét, ráadásul a világ legjobb gyártóitól. Léteznek egészen kis helyigényű, kétszemélyes darabok, hatalmas sláger lett a kör alakú, puha falú Softub medence, de az is megtalálja a számítását, aki egy egészen komoly, 6 személyes jakuzzira vágyik, ráadásul idén vadonatúj dizájnnal jelentkeznek Amerika kedvenc HotSpring masszázsmedencéi. A 2020-as nyári SpaTrend Expo Global kiállításon először mutatják meg magukat a BMW mérnökeinek remekművei, a Caldera masszázsmedencék.

A masszázsmedencéken kívül mit tartogat még a SpaTrend Expo Global a látogatók számára?

Az utóbbi években a SpaTrend egyre szélesedő termékpalettával várja a látogatókat, hogy a modern, és élhető terasz berendezéséhez mindent egy helyen megtalálhassanak az érdeklődők.  Letisztult formavilágú és klasszikus stílusú kerti bútorokat, napernyőket és árnyékolókat, szaunákat és gőzkabinokat is tartalmaz a kínálat, így aki otthonába olyan wellness központot álmodik, mint amilyet a szállodákban talál, nem fogja csalódás érni a SpaTrend Expo kiállításon.  

A kerti partyk főszereplőit, a kerti grilleket is nagy szerepet kapnak a különleges forgatagban, hiszen a SpaTrend szalonjaiban találhatók Magyarország talán legnagyobb területű grill bemutatótermei. Akár faszenes, akár gázüzemű grillsütőt keres valaki, a SpaTrend Expo Globalon minden bizonnyal meg fogja találni kedvenc grillsütőjét.

Ha nem szeretne lemaradni erről a páratlan wellness kiállításról, és szívesen látogatná meg a SpaTrend Expo Global bármelyik helyszínét, akkor az alábbi ürlap kitöltésével azonnal igényelheti tiszteletjegyét.

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltetõ Általános Szerzõdési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]