Új szint az otthoni kikapcsolódásban

A kijárási korlátozás téged is ráébresztett, hogy milyen fontosak az otthon töltött percek? Hogy mennyire pihentető egy inspiráló környezet és milyen sokat számít, hogy a nap végén olyan helyre menj haza, ahol maximálisan feltöltődhetsz? Ha a tökéletes terasz vagy kert kialakításához még elkel egy kis segítség, akkor a SpaTrend Expo Global rendezvényen a helyed!


Augusztus 28-án újra nyílnak a SpaTrend Expo kapui, ezúttal már az ország 4 területén. Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza és Veszprém is tárt karokkal várja a kültéri kikacsolódás szerelmeseit és azokat az érdeklődőket is, akik még csak most merülnének el az otthoni wellness relaxáló hullámaiban! A 10 napig tartó rendezvény alatt testközelből ismerheted meg a kültéri kikapcsolódás világának legjavát! A wellness legkiválóbb cégei és termékei várnak egy helyen, hogy felfedezd, kipróbáld és beleszeress egyikbe, másikba. Mire számíthatasz?

Mindenek előtt hatalmas jakuzzi kínálatra, amelyben egyaránt helyet kap a világ piacvezető gyártójának, a HotSpringnek a legmodernebb konstrukciói, a csendessége és puhasága miatt hallatlan népszerűségnek örvendő Softub és a könnyen telepíthető, apró súlyú, elnyűhetetlen parti medence, a FreeFlow. Bármilyennek is képzeled a tökéletes jakuzzit, itt megtalálod majd az igényeidnek megfelelő masszázsmedencét.

De akkor is jó helyen jársz, ha minőségi kerti bútorokat, könnyen kezelhető és tartós árnyékolókat vagy első osztályú grilleket keresel. A SpaTrend Expo Global az ország talán legnagyobb kültéri pihenésre szakosodott rendezvénye, így kínálatban biztos nem lesz hiány.

Hozz új szint otthonodba és álmodj olyan teret magad köré, ahol minden perc pihentető, ugyanakkor izgalmas és az egészségednek is jót tesz!