Világpremier: már a wellnessezni vágyók teraszát díszítheti a világ legújabb HotSpring pezsgőfürdője, az öt személyes Propel

Nagy izgalmat váltott ki a jakuzzizás szerelmeseiből a HotSpring Propel modelljének frissítése. A Premier Kedden reggel 9 órakor lesz, amikor Vezse Roland, a SpaTrend alapítója lerántja a leplet a vadonatúj ultramodern jakuzziról. A videopremiert az adott időponttól lehet megtekinteni, ezért aki szívesen nézné meg élőben a bemutatót, kattintson ide és feliratkozhat a SpaTrend Channel youtube csatornára.

Ha már elindult a video, akkor itt is megtekintheted.

 


A Propel modellt nem hiába várta a világ. A BMW autógyár dizájnerei már évek óta dolgoznak a HotSpring egyik legnépszerűbb kategóriájának az újraértelmezésén. A Propel Magyarország talán eddig legnagyobb mennyiségben választott masszázsmedencéje volt, amely már az eredeti külső megjelenésével is sokak szívét megdogtatta. A HotSpring és a BMW dizájnereinek közös mnkája nyomán most debütáló új jakuzzi forma viszont olyan határokat feszeget, amelyre eddig talán senki sem volt képes.

Az új forma magában hordozza a fiatalos lendületet, a dinamizmust és a modern építészet formavilágához való tökéletes alkalmazkodást egyaránt. A Propel maga a modern formatervezés megtestesülése, a minimalista és a klasszikus formavilág egyidőben történő megvalósulása.

A két fekvőhellyel rendelkező szupererős masszázsgép mind a hölgyek, mind az urak számára egyszerre ad lehetőséget a hidromasszázs magasfokú élvezetére. Az összesen 5 férőhellyel rendelkező amerikai masszázsmedence öt felnőtt számára ad megfelelő kényelmet és kényeztetést, ami miatt a legnagyobb családok is hamarosan a kedvenceikké fogadják. 

Ha szívesen néznéd meg a most megújult HotSpot sorozat teljes modellválasztékát, akkor ide kattintva megtalálod a Propelt és a testvéreit is. Siess, mert nagyon gyorsan fogy!

Ha szívesen vennél részt a Propel online bemutatóján, akkor ne felejts el a SpaTrend Channel youtube csatornára feliratkozni, és kedden reggel 9 órakor a bemutatót megtekinteni. 

 

Címkék: