Nyerj márkás grillt egyetlen recepttel!

Idén is újra indult az online grillverseny, amelyben Magyarország legjobb amatőr grillszakácsát keressük. A negyedik széria nyereményeiért érdemes harcba szállni már egyetlen recepttel is! Nálad van a nyertes finomság elkészítési módja? Regisztrálj most és megtudod!


A kétfordulós online verseny első fordulójában nincs más dolgod, mint regisztrálni kedvenc grillrecepteddel és megkérni barátaidat, ismerőseidet, hogy szavazzanak az általad elkészített ételre. Minél több szavazatod van, annál nagyobb eséllyel indulhatsz a főnyereményért, ami egy 528.000 Ft értékű profi Kamado Joe Classic II. márkájú faszenes grillkészülék.

Az első fordulóból három ember jut tovább. A legtöbb szavazatot besöprő amatőr reménység és két másik, a négy tagú zsűri által ígéretesnek ítélt grillszakács. Az élő döntőben aztán eldől, hogy a három impozáns nyeremény közül, ki melyik grillt viheti majd haza. 

Ha úgy érzed, hogy kedvenc grillreceptednek a versenyben a helye, akkor nevezz most a Séf a rácson-ra, hogy legyen esélyed megnyerni a Kamado Joe faszenes grilljét vagy a másik két professzionális kültéri sütőt.