5 csillagos értékelés a wellness és luxus világában

A Wellness és a Luxus szállodák világában nagyon jót jelent az öt csillag kiosztása. Egy wellness kiállítás életében pedig olyan visszajelzést jelent, ami után a szervezők az érezhetik: "Nahát, ezért érdemes élni és dolgozni!" A SpaTrend Expo szervezői ezt az érzést élték át, amikor a Google nyilvánossága előtt megjelent az egyik látogató véleménye. 


Néhány órával ezelőtt egy igen alapos és élményszerű vélemény jelent meg a Google nagy nyilvánossága előtt az interneten. A véleményt az egyik látogató hagyta, aki azt fogalmazta meg, amiről egy szervező csak álmodni tud. 

"SpaTrend Expó ez év szeptemberében egy élmény volt!
Történt, hogy az interneten olvastam egy medence tisztító szerről, ami felkeltette az érdeklődésemet.
Írták, hogy a szer beszerezhető a SpaTrend Expón Ürömön. Hoppá! A csúcshegyi nyaralómban töltöm a nyarat, sokszor járok Ürömre rendezvényekre, postára, üzletbe, de a SpaTrendről soha nem hallottam. Regisztráltam az expóra és már mentünk is a szomszédba a párommal. Kis kavarodás volt, mert több épülete is van az utcában a SpaTrendnek, de a bemutató termet jelezték, ahova kell menni. Már az első benyomás is kellemes volt ápolt környezet és vízparti fíling, grillkonyha illattal. Készséges munkatárs fogadott és frissítőkkel, kávéval, apró süteményekkel kínált, munkatársa érkezéséig. Már az első teremben is meglepő volt a kínálat a különféle jakuzzikból. Jött a kolléga és készséggel ismertette a terméket, amiért jöttem, de már csábított az a hatalmas terem, ahol számtalan termék sorakozott. Az eredetileg fél órásra tervezett látogatásból két óra lett. Lenyűgözően hatalmas terekben, hatalmas áru választék, grillsütőkből, kemencékből, grill eszközökből (még fűszerek is vannak), kemencék sora, szaunák, színes fényterápiás jakuzzik, tusolók. Egyik külső téren komplett kismedence működött ellenáramoltatóval, azoknak, akik úszni is akarnak egy kismedencében, kerti bútorok hatalmas választékban. Ezt látni kell. Kis apróság a figyelmességből: párom összeszedett pár ( jó pár) prospektust is a hóna alá, figyelmes munkatársuk látva ezt, csendesen átnyújtott neki egy SpaTrendes papir táskát. A fejünkben kavargó élményekkel tartottunk kifelé, mikor a grillpultból szólva meghívás érkezett kóstolóra. Fantasztikus volt! (Kukorica krémleves grillezett csöves kukoricával, grillezett csirkemell édesburgonya pürével, római saláta avokádós majonézzel)."

Köszönjük szépen, nagyszerű volt, sok sikert Szalay Lászlóék.

Címkék: