Ismerkedjen virtuális sétán a kültéri wellness termékekkel

Hamarosan beköszönt a tavasz és remélhetőleg vele együtt a jó idő is. Végre több időt tölthetünk majd a lakáson kívül. Itt az ideje hát leporolni a kerti bútorokat, előkészíteni a grilleket és beszerezni mindazt, ami még hiányzik a kültéri kikapcsolódáshoz. A SpaTrend 3D-s bemutatótermében úgy nézelődhet, hogy ki sem kell lépnie a lakásból.


A tavalyi év finoman szólva is hihetetlen kihívásokat tartogatott, amelyekre a SpaTrend egy különleges megoldással válaszolt. Ha a kültéri wellness, a jakuzzizás és a grillezés iránt érdeklődők nem tudnak ellátogatni a bemutatóterembe, akkor azt viszek el az emberek otthonába. Így született meg a bejárható, 3D-s virtuális séta, amelyen bárki könnyen bejárhatja a helyszínt, pont, mintha ott lenne.

A séta nemcsak abban segít, hogy kézzelfoghatóbbá váljanak a tárgyak vagy a színek, de olyan hasznos kiegészítőket is megtalálhat benne, mint a mérőszalag vagy a bemutató videók. Az előbbi segítségével lemérheti a séta során látott termékeket, ezzel is megkönnyítve a tervezést. A videókban pedig további hasznos információkat hallhat a termékekről, hogy konkrét elképzelésekkel és pontos ismeretekkel felvérezve látogathasson el majd az üzletbe személyesen.

A virtuális séta számítógépről, tabletről és okos telefonról is elérhető! Ne habozzon, látogasson el virtuálisan már ma a SpaTrend ürömi telephelyére, ahol több, mint 1200 négyzetméteren várják a wellness termékek, kerti bútorok és grillek.