Ünnepeld egy grill világbajnokkal a nyári grillszezont

Neves séfekkel, finom ételekkel és sok-sok meglepetéssel vár a nyárindító Summer Grill Fest. Ha szereted a grillezést vagy csak szeretsz jókat enni, itt a helyed június 19-én.


A reggel 10 órakort kezdődő rendezvény este 7-ig várja a grillezés és a grillkülönlegességek iránt érdeklődőket. A Broil King neves gáz grilljein kívül bemutatkoznak a faszenes grillek, sőt még a fával tüzelhető, elegáns OFYR is felfűtésre kerül, hogy a sztárszakácsok mindegyike megmutathassa mit tud.

Az eseményen a Broil king séfje, a grill világbajnok Peter Zeitler is részt vesz, sőt oktatást is tart, amire minden résztvevőt szeretettel várnak. Ha szereted a füstös aromákat, akkor mindenképpen itt a helyed, mert új - itt bemutatkozó - fűszer-különlegességek is várnak rád az óriási grill és grill kiegészítő választék mellett.

A Broil King legújabb szenzációjáról is a Summer Grill Festen hullik le először a lepel, készülj tehát exkluzív élményekre, kínálatra és sztárséfekre! Vedd meg más most a jegyedet és biztosítsd a helyedet a nyárindító fesztiválon!

Figyelem a fesztivál kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható!