Újra jön az Aura Expo!

A legújabb, 2019-es jakuzzikkal, finom falatokkal és szakértői tanácsokkal várják a kültéri kikapcsolódás szerelmeseit az április végén megrendezett Aura Expón. Ha szeretné lecserélni kerti bútorait vagy felöltöztetni kertjét, teraszát, hogy minden igényt kielégítsen, jöjjön el április 25 és 28 között Veszprémbe!


Négy napig minden a kültérről és a maradéktalan kikapcsolódást és egészséges életmódot támogató wellness termékekről szól Veszprémben. A jakuzzi kiállítás és vásár lehetőség ad, hogy megismerhesse a legújabb fejlesztéseket, ráérezzen a hidromasszázs egészségőrző szerepére és eltanulja a mesterfogásokat profi grillszakácsoktól.

A helyszínen szakértők várják, hogy személyre szabott tanácsokkal segítsék a döntésben, sőt akár azon nyomban ki is próbálhatja a medencéket, hogy megtudja, melyik illik önhöz leginkább.

Hasonlóan testközeli élménnyel várják a reménybeli grillezőket, akik 28-án meg is kóstolhatják azokat az ínycsiklandó falatokat, amelyek a professzionális grilleken készülnek!

Köszönjük, hogy érdeklődik az Aura Expo jakuzzi kiállítás és vásár iránt. Kérjük, egy rövid űrlap kitöltésével jelezze felénk érkezési szándékát, így kollégáink felkészülten fogadják majd Önt, és kísérik figyelmükkel a kiállítás teljes időtartama alatt.