Új szolgáltatással bőrül a QMS ürömi szalonja

Nem régen nyitott a világhírű anti-aging kezeléseket kínáló szalon, és máris új szolgáltatással kedveskedik a vendégeknek. A nyár és az erős napsütés elmúltával eljött az idő a végleges szőrtelenítésre!


Hiába múlt el a nyár és a lenge ruhák időszaka, a végleges szőrtelítésre most van a legjobb idő. A több kezelés igénylő terápiát ugyanis nem lehet erős napsütésnek kitett bőrön végezni, így ha jövő nyarat már az örökké sima bőr bűvöletében élné meg, vágjon bele most a tartós szőrtelenítésbe.

 

A napjainkban megnövekedett szőrtelenítési igényekre válaszolva QMS anti-aging kezeléseit kínáló ürömi szépségszalon is bevezette ezt a szolgáltatást a finom, fiatalító kezelései mellé. A havonta egyszeri alkalommal megtartott szőrtelenítő napon olyan fényterápiás készülékkel dolgoznak, ami a legjobb eredménnyel és legtöbb előnnyel kecsegtet.

Az általuk használt  Desire olyan magas teljesítményű lézeres rendszer, ami a rövid és hosszú spektrumú villanásokat is biztonságosan és hatékonyan használja, így a kezelés kibővíthető az extrémebb bőrtípusra és szőrszínre is.

Az aktuális alkalmak felől, érdeklődjön a szalonban vagy böngéssze a honlapot.