Május 21-ig továbbra is meglátogathatja a kültéri kikapcsolódás Mekkáját

Még nem maradt le a kültéri kikapcsolódás legjavát felvonultató kiállításról és vásárról, mert a SpaTrend Expo kapu május 21-ig nyitva maradnak. Ne szalassza el a lehetőséget, hogy olyan termékekkel dobja fel kertjét vagy teraszát, ami elhozza önnek az otthoni wellness nyaralás legszebb pillanatait.


Még nem kell lemondania a SpaTrend Expo személyre szabott kedvezményeiről, mert május 21-ig kitoltuk a rendezvény végét. Az ország négy pontján is várják szakértő kollégáink, hogy segítsenek önnek kiválasztani a tökéletes kerti bútort, grillt, árnyékolót vagy masszázsmedencét, ami örömet hoz majd mindennapjaiba.

Ürömön, Törökbálinton, Veszprémben és Nyíregyházán is ellátogathat a SpaTrend üzleteibe, ha a minőségi kikapcsolódást, első osztályú színvonalat és elegáns, tartós termékeket keres. 

Hozza ki a legtöbbet az otthon töltött percekből és teremtse meg a tökéletes szabadtéri home office-t vagy az egész család együttes pihenését szolgáló jakuzzis sarkot.

A legújabb masszázsmedence típusok, izgalmas árnyékolók és a faszenes grilles nagyágyúi várják, hogy maradandó élményt csempészhessenek az ön életébe is! A SpaTrend Expón mindent megtalál, ami a kültéri kikapcsolódáshoz kellhet!