-
VIDEÓRECEPT! 8 perces csontos karaj steak, petrezselymes, szuvidált fehérrépa pürével
- írta: Nagy Bence
- 2019.10.08
Nagyon bejövős, könnyed recept. Kellemesen sós és szaftos, friss karaj. Egy finom darabos, új ízvilágot bemutató pürével. Hamar elfogy és hamar a rabjává lehet válni, főleg hogy több konyhatechnológiát felhasználva ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Nagy Bence
-
8 perces grillezett csontos karaj, vajas-borsós burgonyával, citromos mártással
- írta: Nagy Bence
- 2019.09.27
Ugye csontján sütve, minden hús sokkal finomabb... Mi is így vagyunk a csontos karaj kapcsán. Nem szeretjük túltolni a dolgokat, ezért is állítottuk össze ezt a direkt grillezett receptet. Tökéletesen ...
Bővebben
Cimkék:
-
Töltött grillcsiperke, pirított gyökérkenyérrel
- írta: Nagy Bence
- 2019.09.27
Tökéletes választás a kezdő grillezők számára. Nem nagyon lehet mellé nyúlni vele. Igazi grill előétel, persze annak aki szereti a gombát. Személy szerint én rajongok érte, mert a húsmentesen étkező ...
Bővebben
Cimkék:
-
Portói májpástétom melegen, kalácsra kenve, gránátalmával
- írta: Nagy Bence
- 2019.09.26
Az alap receptet, egy nagyon kedves barátomtól "KarcsiÚrtól" lestem el, akivel egy weber gázgrillben készítettük el eme remeket, egy grillbemutatóra. Azóta rabja lettem, és nem telik el úgy egy negyed ...
Bővebben
Cimkék:
-
Tarja steak, grillzöldségekkel, mustáros dresszinggel
- írta: Nagy Bence
- 2019.09.26
Ez a recept egy könnyű tavaszi grillvacsorához készült el. Amiben kellemes ízek és a finom füstösség találkozik a saláta frissességével és a zöldségek roppanósságával. Kamadó kerámia sütőben, 220-250 celsius fokos rácshőmérsékleten, ...
Bővebben
Cimkék: