Szerző - Peitli Csilla

  • Füstölt padlizsán mártogatós

    Füstös ízű mártogatós, ami akkor hozza a legjobb formáját, ha pirított kenyérrel vagy pitával tálaljuk. Igény szerint azonban akár húsok mellé, szószként is megállja a helyét, például grillezett csirkéhez is ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Ananászos salsa grill húsok mellé

    Édes, frissítő és meglehetősen pikáns kiegszítő lehet ez a salsa a grillezett húsokhoz. A hot dogtól kezdve a tartalmasabb húsokig, mindenhez passzol, így érdemes lehet dupla adaggal indítani. ...

    Bővebben
    Cimkék:
  • Grillezett saláta kék sajttal

    A saláta nem az első alapanyag, amit eszünkbe jutna a grillre tenni, pedig miért is ne? A római saláta azon izgalmas hozzávalók közé tartozik, amelyik meglepheti a vendégeket, baconnel és ...

    Bővebben
    Cimkék: