-
Hal kicsit másként: Zöldfűszeres sajtos harcsakolbász
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.08
A halkolbászok már évek óta jelen vannak a piacon, de még mindig nem terjedtek el igazán. A halfogyasztásra általában is jellemző a hazai szerény teljesítés, amin ez a recept akár ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Várja a tavaszt bőrhiba nélkül
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.07
A téli időjárás, a vitaminokban szegényebb táplálkozás és napfény hiánya is rajta hagyja a nyomát az arcbőrön, amelyet most a világ legjobb spa brandjénak termékeivel kezelhet, hogy visszanyerje fiatalos ragyogását. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Ártalmas egészségügyi tévhit a nyers zöldségfogyasztásról
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.07
Ma már jól tudjuk, hogy az egészséges táplálkozás hozzátartozik a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez. Hogy mi is számít egészségesnek arról azonban nagyon is megoszlanak a vélemények. Rengeteg tévhit kering a köztudatban ...
Bővebben
Cimkék:
-
Édes bűnbeesés húsimádóknak: Almás sertés oldalas
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.07
A gyümöcsös savak egészen új dimenzióba repítik a grillezett sertésoldalast, kihozva belőle az édességet és egy enyhén karamelles aromát. A megszokott ízek helyett egy izgalmasabb és egészségesebb változat, ami kiegészíti ...
Bővebben
Cimkék:
-
A befúvók száma teszi a jó masszázsmedencét?
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.06
Mitől lesz jó és közkedvelt egy masszázsmedence? Az alapanyagok minősége számít? A könnyű kezelhetőség, netán a változatos masszázsprogram a döntő? Ma már nem kell választani, mindez együtt is megkapható! ...
Bővebben
Cimkék:
-
Forró édesburgonya levessel előzze meg a megfázást
- írta: Peitli Csilla
- 2018.03.06
A hideg, esős, náthás időszakban a testnek és léleknek is igazi gyógyír egy forró tányér leves. Az édesburgonyából készült gazdas leves tartalmas, vitaminokban gazdag és nagyon finom, a grillen szerzett ...
Bővebben
Cimkék: