-
Napi grillreceptünk: Csirkecsülök sütőtökkrém ágyon
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.24
A csirkecomb meglepően jól variálható alapanyag, de ritkán használjuk ki a benne rejlő lehetőséget. Ez a recept egy kis formai újítással kezd, amitől igazán látványos finomság kerül majd ki a ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Visszatérnek az alumínium kerti bútorok
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.24
Az Evora étkezőgarnitúra kiváló formatervezés eredményeként elhozza a modern, egyszerű, és légies formákat a kertbe. A 9 darabos kültéri étkezőszett kihozza az eleganciát minden kertből. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Miért nem kiváltság többé a masszázsmedence?
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.23
Számos tévhit makacsul tartja magát a masszázsmedencékkel kapcsolatban. Ezek egyike, hogy a fenttartási költségek az egeket verik, ezért csak a a leggazdagabbak engedhetik meg maguknak. A technikai fejlődés szerencsére már ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Cseresznyés-chilis csirke
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.23
A rántott csirke klasszikus hétvégi fogás, ezt variálta meg egyik versenyzőnk a Séf a rácson grillversenyben. Nemcsak új ízeket adott ehhez a jól ismert fogáshoz, de új technikát is bevetett ...
Bővebben
Cimkék:
-
Takarékoskodj a jakuzzi vizével!
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.23
A jakuzzik ellen gyakori érv, hogy nagyon sok vizet fogyasztanak, ezért nem gazdaságos a tartásuk. A medence méretétől függően akár 1000 liternél is több vízre lehet szükség, de ezt ellensúlyozandó, ...
Bővebben
Cimkék:
-
A füstölődoboz két arca
- írta: Peitli Csilla
- 2017.04.23
Az elektromos grillek hőkezelése nagyon egyszerű, de a faszenes grillek füstös aromáját nem kérhetjük rajtuk számon. Erre találták ki a füstölődobozokat, amikkel pótolható az autentikus füstös íz. Hogyan kell használni? ...
Bővebben
Cimkék: