-
Napi grillreceptünk: Füstölt csirkés taco
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.11
Könnyed és zöldségekkel szabadon gazdagítható fogás, amely gyors vacsorának tökéletesen beválik. A készen kapható taco burkokat lecserélheted a már szinte mindenhol beszerezhető és sokáig eltartható tortillára, hogy bármikor elővehesd ezt ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Grillezett krumpli
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.10
Az új burgonya megjelenésével a gyorsan elkészítőhető köretet ideje is eljött. Ez a recept remekül működik újkumplival, és minimális erőfeszítéssel kiváló étel készíthető a segítségével. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Kevésbé ismert szauna kellékek, az egyediség kedvelőinek
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.10
A szaunázáshoz lelkesedésen kívül szinte csak egy szaunára van szükséged. Minden más elhagyható, de miért mondanál le azokról a kiegészítőkről, amik kényelmesebbé és szórakoztatóbbá teszik ezt a tevékenységet? ...
Bővebben
Cimkék: szauna, kellékek
-
Napi grillreceptünk: Zöldséges tepanade
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.09
Előételként és vegetáriánus főfogásként is tálalhatod a következő zöldséges-kecskesajtot tepanadét, mely tartalmas és ízekben gazdag fogás. A felhasznált zöldségek miatt nagyon egészséges, kellemes ízű feltét grillezett kenyerekhez, pitákhoz. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Miért lett ilyen gyönyörű a bőröm? Minden barátnőm ezt kérdezgeti. Bemutatom nektek az én QMS történetem.
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.08
Talán nem a legjobb ezzel kezdeni a történetem, de bevallom, én mindig kritikusan szemlélem nőismerőseim kinézetében bekövetkezett változásokat. Ha a környezetemben valaki szinte egyik napról a másikra kivirul – a ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Deli stílusú marhaszegy
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.08
A sós vizes pácolás az egyik legjobb módja a porhanyós marhahús készítésének. Az órákig tartó pácolás miatt előre kell gondolkodni, de a végeredmény biztosan elnyeri majd a kósolók jóváhagyását. ...
Bővebben
Cimkék: