-
Véget ért a Nyár, indul az őszi grillszezon
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.14
Ahogy egyre hűvösebbé válnak az esték, beköszönt a grillezés legnépszerűbb időszaka is. A gyönyörű színekben pompázó természet adja a keretét az őszi grillpartiknak, ahol a táj szépségével csak a sülő ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Uszoda illat a házban? Így kerülheted el!
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.14
A beltéri medencéknél a környezet gondos kialakítása mellett is előfordulhat, hogy uszodaszag lengi be a helyiséget. Vagy esetleg a vegyszerek szúrós illatától nem tudsz szabadulni, ami beszivárog a lakótérbe. Nem ...
Bővebben
Cimkék:
-
Mi az ideális hőmérséklet szaunázáshoz?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.13
A szaunázás ősszel és télen éli igazi virágkorát nálunk, mikor a külső hőmérséklet lecsökken. Noha a forró helyiség egészségügyi előnyei egész évben élvezhetőek, még sincs mindenkinek kedve a kinti melegből ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Füstölt karibi sertésszelet
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.13
Az édes keleties fűszerezés mellett a csípősebb, markánsabb aromák is megjelennek ennél a sertésreceptnél. A hosszú pácolási idő alatt ezek a komplex ízek mind beleivódnak a húsba, amelyet a grillezés ...
Bővebben
Cimkék:
-
3 belsős tipp füstöléshez
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.13
A füstölés a grillezésen belül is egy külön tudományág, aminek kiismeréséhez sok személyes tapasztalatra van szükség. A mai profi, nagy tudású füstölők sokat segítenek a kezdetekben, de van egy-két olyan ...
Bővebben
Cimkék:
-
Hogyan grillezz levest?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.09.09
Bármilyen furcsán hangzik is elsőre, akár levest is készíthetsz kerti grilleden. És ezt nem most találtuk ki: ennek az ételtípusnak hosszú történelme van. Grillezett leves alatt persze nem az áramszünet ...
Bővebben
Cimkék: