-
Napi grillreceptünk: Rocky Mountain sertés
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.16
Az egybensült sertésfrikandót körül ölelő mézes, szójás, gyömbéres kéreg ízét a hagyma és a fokhagyma teszi teljessé. A mérete ellenére gyorsan megsülő hús mellé készíts zöldségköretet. ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Tandoori pác
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.14
Az egyik legismertebb indiai fogás alapja ez a pác, amelyet a csípős ételeket kerülők is bátran fogyaszthatnak. A joghurtos pácot csirke mellett pulykával és hallal is párosíthatod, a végeredmény tuti ...
Bővebben
Cimkék:
-
Enyhet adó szérum rozaceás bőrre
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.14
Az orcákon megjelenő tartós bőrpír alattomos betegség, melynek jelenleg még az okait (és a gyógymódját) sem ismerjük. Alattomos, mert a kezdetben nagyon enyhén jelentkező tünetek fölött könnyű elsiklani, pedig ha ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Fűszeres csirke cilantro pesztóval
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.12
A friss zölrfűszerek azdag íz teszi igazán izgalmassá ezt a csirkereceptet, amelyet nem bonyolult elkészíteni. A recept lelke a pesto, amelyet a legjobb házilag összekeverni, hogy még intenzívebb ízeket nyerhess. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Milyen arcmaszkot válassz nyárra?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.12
Nyáron az arcbőr fokozott kihívásokkal néz szembe, melyek speciális kezelést igényelnek, hogy leküzdjenek minden káros környezeti hatást. Az érzékeny, olykor leégett, kiszáradt bőr ápolásához összegyűjtöttünk 4 maszkot, melyek meghozhatják az ...
Bővebben
Cimkék:
-
Vészelje át a legnagyobb hőségeket egy jakuzziban
- írta: Peitli Csilla
- 2016.07.12
A masszázsmedencékről a forró fürdő jut rögtön az eszünkbe, ami ugyan nem véletlen, de ez mégsem jelenti azt, hogy a nyári forróságban ne lehetne kiaknázni a víz hűsítő erejét is. ...
Bővebben
Cimkék: masszázsmedence, nyár, kánikula