-
Napi grillreceptünk: Grillezett gyümölcs kebab
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.20
Kevés olyan grill recept van, ami gyerekzsúron és felnőtt kerti partin is egyaránt osztatlan sikert arat, de a nyársra fűzött gyümölcsfalatokat kínáló fogás pontosan ilyen. A hozzávalók idéngyümölcsök tekintetében variálhatóak, ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Arcápolás 25 és 35 éves kor között
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.20
Ez az az időszak, amikor a kamaszkorból adódó problémáknak – jó esetben – már búcsút inthettünk, de a környezeti hatások romboló jellege még nem mutatkozik meg a bőrön. A kényes ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Klasszikus sajtburger
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.19
Áthívnád a barátok egy meccsnézésre? Akkor izzítsd be a grillt, készítsd elő a húsokat és jöhet a zöldség szeletelés. A percek alatt megsülő hamburger mellé dobj be egy-két hideg sört, ...
Bővebben
Cimkék:
-
Milyen sűrűn hámlasszunk?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.19
A bőrhámlasztásnak annyi pozitív hatása van, hogy legszívesebben naponta végeznénk. De vajon bölcs dolog ez? Milyen erősségű készítményeket használhatunk akár hetente, és melyek azok, amelyek maradjanak csak alkalomszerűek? ...
Bővebben
Cimkék:
-
Esőben se mondj le a szabadtéri fürdésről
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.17
A nyári záporok, a feltámadó szél és a szeszélyes időjárás, kétség kívül, megnehezíti a medencetulajdonosok életét, de nem kell rögtön a törülközőért nyúlnod, ha esőre áll az idő. Mondjuk milyen ...
Bővebben
Cimkék:
-
Mielőtt az étel a füstölőbe kerülne
- írta: Peitli Csilla
- 2016.06.17
Már a lassú füstölés előtt megkezdheted a hús előkészítését, amely tovább mélyíti az ízeket, és segíthet megelőzni a kiszáradást is. A hús típusától függően többféle technika közül választhatsz. ...
Bővebben
Cimkék: