-
Napi grillreceptünk: Füstölt fokhagymás aioli
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.02
Ha valamilyen karakteres mártogatóst keresel, amelyik jól illik a húsokhoz, sült krumplihoz és zöldségekhez is, akkor ezt a füstölt aiolit ajánljuk a figyelmedbe. Friss majonézzel még finomabb, de ha hosszabb ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Sportolj a szép bőrért!
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.02
A sportolás nemcsak a fizikai állóképességet vagy éppen a hangulatodat teszi jobbá, de a bőrödnek is hasznára válik. A QMS Medicosmetics alapítója, Dr. Eric Schulte azt is elárulja, hogy mit ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Kukoricás, kolbászos egytálétel
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.01
Tartalmas és nagy adag egytálétel is készülhet a grillen, melyből egy hatalmas társaság is jól lakhat. Ha nem szeretnél mindenkinek külön-külön adagokat készíteni, hanem egyben letudnád az ételt, akkor készítsd ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Diófüstön érlelt sonka
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.30
A füstölés a grillezéstől több pont is jelentősen eltér, de a végeredmény mindkét esetben íncsiklandó, büszkeségre okot adó lakoma. Ha jól csinálja az ember. Ezúttal egy olyan receptet mutatunk be, ...
Bővebben
Cimkék:
-
4 tipp a fokhagyma előkészítéséhez
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.30
A fokhagyma az egyik leggyakoribb alapanyag a grillreceptekben. A pácba téve vagy egészben megsütve is erőteljes aromával gazdagítja az étel, ezért adunk pár tippet ahhoz, hogyan bánjon ezzel a fűszerrel. ...
Bővebben
Cimkék: grill, fokhagyma, praktikák
-
Napi grillreceptünk: Grillezett mézes-mázos ponty
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.29
Külenleges ízesítőkkel készül ez a ponty recept, melyben az édeskés ízek dominálnak. A legnagyobb kihívást a hal előkészítése jelenti, minden más kezdő szakácsoknak is bevállalható. ...
Bővebben
Cimkék: