-
Napi grillreceptünk: Mézes-mentás gyümölcsök sajtnyárssal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
Ebbe a desszertbe a gyümölcsök mellé került egy kis indiai sajt és paradicsom is. Az első pillantásra talán bizarr kombinációnak tűnő hozzávalók ne riasszanak el senkit, a savas-édes ízek meglepő ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Napi grillreceptünk: Medvehagymás hamburger tokaji mézes mártással
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A medvehagymával fűszerezett burgerhús intenzívebb ízét ellensúlyozza a tokaji mártás édessége. Ötletes hozzávalók egy klasszikus receptben. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Roséban pácolt kacsamell
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A rosé és a kacsamell mennyben köttetett frigye igazi ünnepi fogás, ami kiváló választás vendégfogadásra. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Mézes-mentás grillezett gyümölcsök epres-paradicsomos sajtnyárssal
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
Frissítő desszert, amit a házi készítésű sajt tesz különlegessé. ...
Bővebben
Cimkék:
-
„Szakállam van, én is mehetek arckezelésre?”
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A férfiszakállat nagyon szeretjük, a nőivel már kevésbé vagyunk kibékülve, de bármi is a helyzet, egy pici szakáll vagy egy csinos bajusz nem lehet kizáró oka semmilyen kezelésnek. ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Grillezett lazac gyömbéres pácban
- írta: Peitli Csilla
- 2016.05.31
A lazac karakteres íze és vajpuha állaga ideális grillalapanyaggá teszi ezt a halfajtát, amihez nagyon jól illik a keleties fűszerezés. Citrom, gyömbér és egy kis szója, és már meg is ...
Bővebben
Cimkék: