-
Napi grillreceptünk: Mogyoróvajas grillezett brokkoli
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.23
A brokkoli közel sem a legnépszerűbb zöldségféle, holott nagyon egészséges és sokoldalúan felhasználható. Készülhet belőle leves, főzelék, töltelék húsokhoz és csőben sütve is nagyon finom. A grillezett változat pedig végleg ...
Bővebben
Cimkék:
Szerző - Peitli Csilla
-
Kemény a víz? Mi legyen a masszázsmedencével?
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.21
Magyarországon több helyen is nagyon kemény a víz, mely gondokat okozhat a masszázsmedencék, kerti tavak és kisebb csobogók üzemeltetésében. A vízkőlerakódás nemcsak esztétikai probléma, tönkre teheti a szivattyúkat, motorokat, míg ...
Bővebben
Cimkék: masszázsmedence, kemény víz, praktikák
-
4 érv, hogy miért a masszázsmedencében nézd kedvenc sorozatodat
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.21
Ma már a tévét, számítógépek nehéz kiiktatni a mindennapokból, mindegy, hogy a sportot nézed, a híradót vagy a kedvenc szórakoztató műsorodat. Hogy ezt ezentúl miért a masszázsmedencében ülve csináld, arra ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Grillezett töltött jalapeno
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.21
Előételnek és parti falatoknak is kitűnő választás a kissé csipős és enyhén sós töltött paprika. Sörkorcsolyának elsőrangú, bár az előkészítése időigényes, különösen, ha egy nagyobb társaságot akarsz elkápráztatni. Cserébe viszont ...
Bővebben
Cimkék:
-
Légy újra fiatalos plasztikai sebész nélkül
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.21
A negyedik x felé közeledve (vagy azt átlépve) már biztos rengeteg kozmetikai krém, pakolás és hab járta meg mindenki fürdőszobáját. Az ideális kencék megtalálása nem csak azért nehéz, mert hatalmas ...
Bővebben
Cimkék:
-
Napi grillreceptünk: Száraz pác bordákhoz
- írta: Peitli Csilla
- 2016.04.20
Ezúttal a megszokottól kissé eltérő recepttel jelentkezünk, mely nem egy konkrét étel elkészítését mutatja be, hanem egy húsokhoz, főként bordához illő fűszerkeverék összeállítását. A száraz hozzávalók miatt a keverék üvegcsében ...
Bővebben
Cimkék: