5 perc, hogy a jakuzzi vize mindig tiszta legyen

A masszázsmedence egy anyagilag is nagy léptékű beruházás, amely azonban nagyon könnyen még drágábbá válhat: ha nem használjuk! Sok jakuzzi tulajdonost visszariaszt a víz tisztán tartásával járó elfoglaltság, ezért hanyagolják a wellness eszköz használatát is! Egy holland adalékanyag azonban lehetővé teszi, hogy anélkül tudjuk tisztán tartani a vizet, hogy kémikussá kelljen válnunk.


A masszázsmedence saját szűrőrendszere képes eltávolítani a szemmel látható szennyeződéseket, de a vízben található mikroorganizmusok és baktériumok ellen muszáj valamilyen vegyszert bevetni. A nagy mennyiségű klór, bróm vagy aktív oxigénes fertőtlenítés bevetése azonban nem feltétlenül a legbőrbarátabb megoldás, amit az érzékeny bőrűek, a gyerekek és az idősebb jakuzzi használók is megéreznek. Ezért született meg az AquaFinesse adalék, ami teljesen környezet- és bőrbarát, még a híres pisztráng tesztet is kiállta. Mi ez?

A videóból többet is megtudhatsz erről az egyedi adalékról, egyeben mellett azt is, hogy mi az a pisztráng teszt. A folyékony adalékanyagot olyan vízhez adták, amelyben pisztrángokat tartottak, hogy teszteljék, mit szólnak hozzá ezek a nagyon érzékeny halak. A pisztrángok pozitívan reagáltak és egyáltalán nem zavarta őket az adalék, ami szerencsére nem mondható el a baktériumokról.

A szer ugyanis képes a baktériumokat körbe vevő és a védelmüket ellátó biofilmet lebontani, így már egy egészen minimális fertőtlenítő szer is elegendő ahhoz, hogy mindig tiszta vízben élvezhesd a hidromasszázst. 

A videóban is bemutatott csomag használata végtelenül egyszerű: hetente egy pohárnyi adalékanyagot kell a forró vízhez adni a keringetés bekapcsolása mellett, hogy minél gyorsabban elterüljön az anyag. Ez után jöhet a szűrőbe a lassan oldódó klór, ami egy hét alatt olvad folyamatosan, így állandó víztisztaságot garantál. Ez az 5 perces művelet elegendő a friss illatú, tiszta és kellemes tapintású víz eléréséhez. Nem kell pH beállítással vagy habzásgátlókkal pepecselni, az AquaFinesse megteszi ezt helyettünk!

Ha szeretnél a saját szemeddel meggyőződni a készítmény hatékonyságáról és közelebbről is megismernéd a holt-tengeri sóval felturbózott változatát is, látogass ki a SpaTrend Expo Global négy helyszíne közül az egyikre augusztus 28-ától!