Unokáink is használni fogják: jakuzzi

A jakuzzit választani egy jóval hosszabb távú befektetés, mint azt sokan gondolnák. Egy autóvásárláshoz hasonlóan évekre, akár évtizedekre köteleződünk el egy termék mellett, ezért nagyon fontos, hogy már elsőre a legjobb döntést hozzuk! Ebben segít a SpaTrend Expo Global 10 napos rendezvénye az ország négy pontján!


Augusztus 28-án indul az idei első SpaTrend Expo, amelyen már személyesen is várják a látogatókat. Egyszerre az ország négy helyszínén is, így biztosan mindenki megtalálja a számára legközelebbi úti célt. Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza és Veszprém ad helyet a 10 napos rendezvénynek, ahol minden a kültéri wellnessről, jakuzzikról és grillekről szól majd.

Az első osztályú termékeket forgalmazó SpaTrend addig is videókkal segíti a tájékozódást, hogy az eseményen már a megfelelő kérdésekkel fordulhass a szakértőkhöz. Hangolódj rá már most a wellness életérzésre és tudj meg mindent a világ legprofesszionálisabb masszázsmedencéiről, hogy olyan befektetést csinálhass, amit még az unokáid is élvezni fognak.

Az elégedett magyarországi vevőkön túl ugyanis azt tapasztaljuk a világot járva, hogy rengeteg büszke HotSpring tulajdonos több, mint 30 éve használja masszázsmedencéjét és élvezi a mindennapi wellness páratlan hatását!