6 érv egy minőségi masszázsmedence mellett

A masszázsmedence egy nagy értékű és hosszútávú befektetés az egészségedbe és a minőségi kikapcsolódásba. A legjobb márkák a beléjük vetett bizalmat  precíz tervezéssel, kényelmet fokozó részletekkel és kiváló teljesítménnyel hálálják meg. Miben tud többet nyújtani egy első osztályú masszázsmedence?


Az amerikaiak egyik kedvenc márkája, a Caldera Spas folyamatos fejlesztésekkel marad piacvezető és vásárlók közkedvelt választása. A látványos megjelenésű, elegáns erőgépek komoly erőforrásokat áldoznak a felhasználói élmény növelésére. Ennek köszönhetően minden jakuzzizás alkalmával maximális hatékonyság, kényelem és élmény vár rád. Jöjjön 7 kényelmi szempont, ami igazán üdítővé teszi a Caldera Spas használatát!

Ergonomikus ülések

Az ülésekre és fekvőhelyekre egyaránt igaz, hogy kialakításuk lágyan követi a test természetes vonalait, így szinte körbeölelik és védik a fürdőzőt. Nem érzed majd úgy, hogy egy erősebb hidromasszázs kilök az ülésből. Formájukkal segítik az egyenes tartást és a gerinc tehermentesítését, hogy minél teljesebb lehessen a pihenés.

Hidromasszázs a teljes testnek

A Caldera Spas masszázsmedencék nem egyféle jettel dolgoznak. A befúvók között találsz pulzáló, körkörös vízsugarat bocsájtó és erős, egyenes sugarú befúvót is. A különféle típusok elhelyezésével a test minden izomcsoportját hatékonyan és igényének megfelelően tudja átmasszírozni. A vízben ülve nem marad ki a nyak, a váll, a hát, a derék vagy a vádli sem. Sőt, még a talpmasszázs pozitívumait is maradéktalanul élvezheted egy tevékeny nap után.  Tényleg az egész testedre ható masszázst kapsz.

Kezelőpanel

A jetek együtt, de külön is működtethetőek. Erősségük is egyénileg állítható. Az igény szerinti beállítást egy, a medence minden részéből könnyen elérhető kezelőpanel végzi, amit rendkívül egyszerű használni. A panel vízálló és mobil, tehát kiveheted és a magaddal viheted a medencébe és azon kívül is.

Személyre szabható élmény

A kezelőpanel segítségével személyre szabhatod a masszázsélményt. A vízsugarak erőssége mellett azok iránya is állítható, hogy az eltérő testalkattal rendelkezők is a megfelelő pontokat tudják megdolgoztatni. Fizikai és lelki állapotodnak megfelelően döntheted el minden alkalommal, hogy egy erőteljes, alapos masszázst vagy egy könnyed, lágy, lazító kezelést választasz. A személyre szabható élmény lehetővé teszi, hogy a család minden tagja, kortól, magasságtól és testalkattól függetlenül kihozza a maximumot a hidroterápiás kezelésből.

Egyedi jetkiosztás

A Caldera Spas jakuzzikra jellemző változatosság és sokoldalúság a jetek elhelyezésében is tükröződik. Minden ülés egyedi jetkiosztással rendelkezik, ezért más-más testtájra koncentrál. Az ülések és fekhelyek eltérő élményt kínálnak, amelyek között választhatsz annak függvényében, hogy éppen a nyakat és a vállat, a hát nagy izmait vagy mondjuk a combizmokat szeretnéd központba állítani a kezelésnél. A jetek mélyre ható masszázst kínálnak, de minden helyen egy kicsit más élmény vár majd.

Körkörös terápia

A jakuzzikban kialakított ülések és a jetek pozíciói nem véletlenszerűen kerültek elhelyezésre. Az ülőhelyeken, egymás után, végighaladva teljes testet átmozgató, minden fontos izomcsoportra kiterjedő masszázsélmény vár. Ez a körkörös terápia, hiszen, ha minden helyen ülsz egy kicsit élvezve a masszázst, majd átülsz a következő helyre, akkor egy teljes kör megtétele után a test minden stratégiailag fontos pontját átmasszíroztattad.
 
A maximális kényelmet kínáló tökéletes hidromasszázs élmény csak egy kattintásra van. Ismerd meg  a Caldera Spas medencéket még alaposabban és próbáld ki őket személyesen, hogy saját bőrödön is érezd milyen sokat képes nyújtani egy minőségi masszázsmedence!